2777
2789
عنوان

دلم رو خنک کردم حد مادرشوهرم رو نشونش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 111 پست
موقعی که مادرشوهر خدابیامرزه زنده بود من هروقت می فتم باجون و دل کاراشو میکردم...خدامیدونه چقدر احتر ...

بنظرم عقده دارن من که دیگه انقد ظلم و بدی و بدجنسی دیدم بی حس شدم شما هم بیخیال فقط خودمونو پیر میکنیم و اونا هر روز وقیح تر میشن

چکار کردن؟؟ منم سز مریضی شوهرم و خودم به هیچ دردیم نخوردن

منم همینطور

شوهرم روی تخت بیمارستان بود منت کرده هاشو گذاشت...بچه هاش هیچکدوم نیومدن برای برادرشون،گفت وقت ندارن،کار دارن،نمیرسن...وظیفه خانواده خودته بیان!!!

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که حرف دلت و زدی خوبم کردی ولی رو حرفت واستا در حد معمول کمک کن دیگه هیچ وقت مثل قبل نشو بزار هرچقدر دلش می خواد اصرار کنه یا پیش شوهرت چوقولی کنه مگه تهش شوهرت چی می خواد بهت بگه ؟ من هفت ماهمه خونه مادرشوهر برم در حد ظرف غذای خودم و شوهرم و جمع می کنم بااینکه کلی دختر و نوه هست قبلا سفره بردن اوردن ظرف شستن با خواهرشوهر انجام می دادم الان ولی نمی تونم برامم مهم نیس هر چقدر بگن کمک نمی کنه 

خیلی حس بدی داره پیس خودت بشینن از تو بد بگن با اینکه اونجوری نیستی میگن فقط واسه خونه تکونی و واسه ...

ببین یه بار دیگه بری خونشون دست به سیاه و سفید بزنی من میدونم و تووو🤬چقدر سر این تاپیکت حرص خوردم

از فردا  بشین سرجات بگو لکه بینی دارم، کمر درد دارم دکترم بهم استراحت مطلق داده، انشالله بعد از زایمانتم بچه رو بهونه کن و میری اونجا سر  خودتو با بچه گرم کن

بزار کم کم از سرشون بیفته 

به خداوندی خدا، احترامتم بیشتر میشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من ۷ ماهم بود همگی رفته بودن خونه مادر ،مادر شوهرم خونه تکونی منم عصری رفتم سر بزنم گفتن تو کار نکرد ...

ببخشیدا اگه میگفتن بیا..... ونمو بشور هم میشستی؟؟؟؟؟ 

آی لجم میگیره از این بی سرزبونی و سادگی شما... 

دلم میخواد سر به بیابون بزارم اینارو میشنوم🤬🤬🤬

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من اگه بودم اینقدر ادا میومدم😂تا از پله میرفتم پایین میگفتم وای واااای کمرم  

منمممم همینم 😁

یه بار بچه ام کوچیک بود، رفتم تو آشپزخونه کمک بدم بهشون، بچه ام تو هال خورد زمین،یعنی اون لحظه آسمون و زمین و بهم دوختم ، تا یک سال هم منت سرشون میزاشتم😁😁😁

، البته چون خانوده شوهر من پررو بودن، اگه اینطوری رفتار نمیکردم الان کوزت بودم مثل جاری های دیگه ام😂😂😂