2777
2789
عنوان

دلم رو خنک کردم حد مادرشوهرم رو نشونش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 111 پست

مگ ادم باردارم باید کار دیگران و انجام بده😑😑😑عجب نفهمی ....فک کن عروسم باردار باشه بعد بیاد کارای خونه منو بکنه😑مگ خودم دست ندارم...

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

آفرین شیر مادرت حلات باشه اول صبحی دلمو خنک کردی 😘😘😘

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی منم ۱۲ سال محبت و کلفتی و احترام و دختری کردم براشون...سر مریضی شوهرم شناختمشون... الان م ...

كاري كه من دارم ميكنم و در عرض با هزار متلك جواب ميدن ولي من دوراز جونت اون خر سابق  نميشم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

متاسفم برای خودمون ک قدر خودمونو نمیدونیم و حدو مرز بین خودمون و ادما تا قبل از سوتفاهم و اهانت مشخص نمیکنیم مادر همسرت بد نیست اینکه ما مرتکب اشتباه هستیم و جان فشانی میکنیم بدیم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
فقط میدونم زندگی طبقه بالا مادرشوهر اشتباه محضه  که اینجا صدرصد اونجا زندگی میکنن

ببین منم بالای مادرشوهرمم نه توقعی ازم داره نه دخالت میکنه نه کمک میکنه نه کمک میخواد نه خیرش بمن میرسه نه شرش

هر چه از دوست رسد نیکوست...

خق طلبی وظیفه هر انسان ازاده ای افرین به درایتت که بدون جنگ وجدل از خودت دفاع کردی بنظر منم دیگه هیچ قدمی براش برنداره بعد هم که بسلامتی بچه ات هم میاد وقتت رو با بچه و تفریح خودت پرکن اگه وگله هم کزدن بگو بزرگترین مجازات نمک نشناس این که خودت رو از طرف دریغ کنی ابروتون اون روز نبردم ولی دیگه مثل اول نیستم چون تصور کردم مادرمی ولی الان متوجه شدم مثل‌ مادرم نشدی همون عروس ومادرشوهر بمونیم بهتره

فقط میدونم زندگی طبقه بالا مادرشوهر اشتباه محضه  که اینجا صدرصد اونجا زندگی میکنن

بستگی ب طرفت داره

۱۰ساله طبقه ی بالا هستم، ی بار نگفتن بیا برام ی کاری بکن  اصلا تو زندگیم دخالت نکردن بدون دعون ک اصلا نمیان، ولی عوضش زیاد دعوتم‌میکنن

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
به نظرم از اول نبايد ميرفتي لاقل تو بارداري شش ماهته چطور روش ميشه بهت بگه 

من ۷ ماهم بود همگی رفته بودن خونه مادر ،مادر شوهرم خونه تکونی منم عصری رفتم سر بزنم گفتن تو کار نکردی از اون موکت قدیمیا هست خیلی سنگینع شبیه موکت الانا نیستا  شبیه فرشه گفتن اون بشور اونم خیلی کثیف بود اب خورد سنگینم شد😑اون شستم گفتن بیا لحافا تشکارو پارچشون بکش

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

من می فتم خونشون هیچ کسی دست به سیاه سفید نمی‌زد غذا درس من سفره بنداز جمع کن دختره هم لم میداد رو مبل....یکبار همسرم گفت بیا بریم گفتم نمیام وقتی میرم احساس میکنم کلفتم نه عروس...این سری رفتیم سفره رو خواستم جمع کنم همسرم به خواهرش گفت پاشو جمع کن .خواهره گفت فلانی هست یعنی من...همسرم با تشر بهش گفت پاشووو کمکش جمع کن اونم پاشد و من یکم حالم بهتر شد .دیگه زیاد م کار نمیکنم وقتی میرم 

بستگی ب طرفت داره ۱۰ساله طبقه ی بالا هستم، ی بار نگفتن بیا برام ی کاری بکن  اصلا تو زندگیم دخا ...

شما يك در هزاريد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

واقعا باسیاست عمل کردی جلو مهمونا سکوت کردی بعدشم محترمانه حواب دادی من بودم مرحله اول اشکام میریخت🤣🤣🤣🤣

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....