2777
2789
عنوان

حق با من بود یا اون

73 بازدید | 8 پست

خیلی از دست یه کارش عصبانی بودم نوشتم میخام جدا شم ولم کن و ...

اونم فقط میگفت چته من واقعا حالم خیلی بد بود نمیخواستم حرف بزن توقع داشتم ارومم کنه ن اینکه هعی بپرسه چته بعد گفت خب نمیخای بلاک کن برو منم بلاک کردم دیدم اس داده کاش برات کادو تولد حداقل نمیخریدم زودتر میرفتی هزینه رو دستم نزاری

امروز پیام دادیم میگ تو مقصری فقط حرف میزنی 

از این زورم میا ک هروقت عصبانی من درکش میکنم و قربون صدقه میرم فقط

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بیشتر فکر کادوش بوده، فک کن بیاد آرومت کنه

🥲🥲 میگ فکر کردم واقعا میخوا بری گفتم یعنی نترسیدی ک میخوام برم فکر پولت بودی فقط 

یه کلمه نگفت اروم باش چی میگی جدا چی بیخود 

ولی وقتی خودش عصبانیه میگ نه سوال بپرس ن بحث کن هیچی فقط ارومم کن

🥲🥲 میگ فکر کردم واقعا میخوا بری گفتم یعنی نترسیدی ک میخوام برم فکر پولت بودی فقط یه کلمه نگفت اروم ...

تو هم از این به بعد وقتی عصبانی بود، عین خودش رفتار کن تا بفهمه آدم چقد نیاز داره اونموقع، یکی آرومش کنه 

تو هم از این به بعد وقتی عصبانی بود، عین خودش رفتار کن تا بفهمه آدم چقد نیاز داره اونموقع، یکی آرومش ...

همیشه مقصرم میکنه تازه میگه تو مظلوم میکنی خودتو

الانم ک فعلا کات کردیم 

بیشتر مردها همینن، اصلا تقصیرشون رو گردن نمیگیرن

برا اینه زن جماعت همیشه افسرده و حالش بده و دخترایی ک از هفت دولت آزادن و خوشحالند و با زن خودشون مقایسه میکنن