2777
2789

عالی

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بتونه مریض جور کنه مخصوصا مطب خودش خوبه ولی این جدیدا که فارغ التحصیل میشن نه..چون هزینه مطب و یونیت و منشی رو هم نمیتونن دربیارن باید برن کلینیک دیگه کار کنن یا درمانگاهها یا مطب کس دیگه...اونم ممکنه جاش حاشیه شهر باشه یا جایی نباشه که خوب پول بدن..

ولی در کل ماهانه از 15 میلیون هستن به بالا..

که اینم درنظر بگیر که چقدر سخت درس خوندن دندان قبول شدن..بعدش 6-7 سال دانشگاه و طرح رفتن... تازه 30 سالگی شروع به کار میکنن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای