2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اومدن مامانش ب خونمون دعوا داریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 130 پست
واااا چقد عروس. بدی هستی  چی میشه مگه زودتر بیاد ما خیلی وقتا خونه زنداییم شام میریم من حوصلم ...

شما اول مطمئن شو زنداییت از رفتنت خوشحال میشم یا نه بعد نسخه بپیچ

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چقد عروس. بدی هستی  چی میشه مگه زودتر بیاد ما خیلی وقتا خونه زنداییم شام میریم من حوصلم ...

من خودم هفته ای یکبار میرم

از کجا بریدی دوختی واسه خودت؟

تو میری خونه زنداددشت هنوز وارد نشدی میگی صبح تاحالا چیکار میکرد؟؟ چرا خووونه بهم ریختس؟؟ هروقت جای من بودس اینطوری بگو

اگه ۸۶ ی هستی که برا این تاپیک نظر دادنت زوده عزیزم😉

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

شما اول مطمئن شو زنداییت از رفتنت خوشحال میشم یا نه بعد نسخه بپیچ

خودش بهم میگ زود تر بیا حرف بزنیم 

بعدشم من بیشتر از شما به خانوادمون شناخت دارم 

هرهفته مهمونی هستیم هفته بعدشم مهمون داریم کلا گشتن رو دوست داریم نه تنها خانواده من بلکه کل فامیل 

الآن چه ربطی داره !؟ 

بنده خدا داره میگه شرایطش مساعد نیست واسه سرزده اومدن های مادرشوهرش ، میگه خوشم نمیاد کسی توی کارهام دخالت کنه . کی گفت از مهمون اومدن بدم میاد !؟ 

دلیلی نداره شما بری اونجا تی وی ببینی 

شاید زندایی موقع کار بخاد لخت بگرده که گرمش نشه و تو اونجا یه مزاحمی تو رفتارت تجدید نظر کن مامانت هم در نقش خواهر شوهر باید درک داشته باشه وجلوی شمارو بگیره 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
من خودم هفته ای یکبار میرم از کجا بریدی دوختی واسه خودت؟ تو میری خونه زنداددشت هنوز وارد نشدی میگی ...

پست دومت رو هنوز نخونده بودم جواب پست اولت رو دادم 

خب میتونی بهش بگی وقت نکردم یا اصلا بگو اگه میشه تو زندگی هم دخالت نکنیم تا رابطمون خوب بمونه