2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اومدن مامانش ب خونمون دعوا داریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 130 پست
واااا چقد عروس. بدی هستی  چی میشه مگه زودتر بیاد ما خیلی وقتا خونه زنداییم شام میریم من حوصلم ...

چون شما این کارو‌میکنی دلیل بر درست بودتش نیست 

منم دوست ندارم مهمون زودتر از موعد بیاد 

واقعا فهم و درک‌میگه به میزبان احترام بذاریم و سرساعت بریم‌مگر اینکه خودش بگگگگگگه زود بیا

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا بهترین حرف شما چه جوابای خوبی دارید😅😅😅

منم خودم جواب بده نیستم ولی یه چندباری پدرشوهربدذات وجاری دوروما سرجاشون نشوندم دلم خنک شد به ذهنم رسیداینارابه شمابگم 

هنذفری بذار گوشت بگو با اهنگ‌کار میکنم تمرکزم بیشتره

اهنگ‌گوش کن صداشو نشنوی 

یا جواب حرفاشو‌نده لگو موقع کار حواسم نیست جواب بدم و اصلا نمیشنوم چی میگین

بهترین کاره

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

منم دوست ندادم مهمونا زود بیان،چون یک ساعت آخر آدم کلی کار داره بعدش باید حاضر بشه،منم از نظر دادن بدم میاد ،دوست دارم تنهایی کار کنم،ولی چاره ای نیست ،مادر ها معمولا زودتر میان ،باید مدارا کنیم چون اونا احساس راحتی میکنن با ما ،وگرنه جاهای دیگه که اینطوری نیستن

اسی جان من یه چیزی فهمیدم

یه جای کارت در برخورد با مادرشوهرت ایراد داره

چرا توضیح میدی واسش عزیزم؟ 

اصلا لزومی نداشت بگی اتاق بهم ریختس، میدونم خودش میبینه

ولی برداشتش اینه بخاطر بهم ریختگی شرمنده ای، اونجا خونه ی توئه و اصلا میخوای بهم ریخته باشه، توضیحی بهش بدهکار نیستی

من جات باشم سکوت میکنم و اصلا باهاش صحبت نمیکنم و سرگرم کارام میشم، پذیراییم میخوای بکنی در حد یه لیوان شربت، بذار ناراحت بشه و نیاد