2777
2789
عنوان

با شوهرم سر اومدن مامانش ب خونمون دعوا داریم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق که داری متاسفانه هیچوقت کار خونگی یه خانم رو به رسمیت نمی شناسن

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
در آمد فینگر فود چطور

اگع گفت منم لایک کن لطفا

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

مادرشوهرت از کجا متوجه میشه شما مهمون دارید !؟ 

حتی اگر تو یه ساختمون هم زندگی کنید ، تا شوهرت نگه کسی نمی‌فهمه که . بهش نگید اصلاً ... یا یه بار که سرت شلوغه درو باز نکن ، اگر هم گفت چرا باز نکردی ، بگو سرم شلوغ بود کار داشتم . یه چند بار که غیر مستقیم نشون بدی خوشت نمیاد ، اونم دیگه نمیادش . 

فینگرفودم کلی ریخت و پاش داره و خستگی. تو اوج کار بودم اونروز دیدم ساعت ۷ در میزنه مهمونام کی میان؟ ...

درکل هیچکس نمیتونه به مادرش بگه دیر تر بیا 

من خودم اگه مهمون بیاد مادرم زودتر بیاد میدونم کمک نمیکنه هیچ پسر خواهرم که خیلی شیطونه هم با خودش میاره ولی روم نیمشه بگم نیان

واااا چقد عروس. بدی هستی 

چی میشه مگه زودتر بیاد ما خیلی وقتا خونه زنداییم شام میریم من حوصلم سر میره از ظهرش میرم خونشون بهش کمک میکنم یا اگه کار نداشته باشه تی وی نگاه میکنم 

درضمن میخوای مهمون نواز نیستی پس زحمت بکش خودتم نرو خونشون آدم وقتی یه جا بره اونا ام میان 

من دو روز پیش خونه دوستم ناهار بودم حالا جمعه میخواد بیاد خونمون ناهار خیلیم خوشحالم 

این یه چرخه هست لطفا یادش بگیر بعد الکی تو خونت دعوا بنداز اعصاب شوهرت رو هم سر چیز الکی خورد کن 

بخدا اگه بفهمن

حق داریدوالادمنم حرصم گرفت ،ایشالله دستت باز بشه یه کارگاه بزنی برای خودت، مادرشوهرم هم بیاد ببینه نیستی ،بگی هنوز کارگاهم ساعت نه میرم خونه تو هم همون موقع  بیااا، ولی خداییش الان نمیتونم هیچ نظری بدم چون خودم یه نمونه خواهرشوهر را دارم