2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتو برمیگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 98 پست

لطفا گارد نگیرید منم میخام نظرمو بگم🦋

هیچ ربطی به فرهنگ و سواد و شعور نداره،اون آقا احتمالا فک کرده ارثیه و شما دروغ میگی،بعدشم نگهداری از بچه نقص عضو و بهم ریخته از لحاظ ذهنی (استارترعزیز و نمی‌گم .کلی) خیلی سخته،الان هم اون آقا در کنار خانوادشه و معلومه تحت تأثیر حرف مادر و خواهر و... قرار میگیره،باید حق داد ب اونا ک نگران آینده فرزندشونن

با اینکه دلم خیلی شکسته اما به معجزه خدا اعتقاد دارم برعکس همه میگن برنمیگرده من میگم برمیگرده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوتا رو. معلومه هنوز خام و نپخته هستی. چه لزومی داشت که بگی برادرت کند ذهنه؟

عزیزم من خام نپخته نیستم وقتی سراغ داداشمو میگرفت میگفت چرا نیست تو مهمونی نمیتونسم دروغ بگم گذشته از اون قرار بود مثلا وارد خانواده ی من بشه باید بهش میگفتم 

سوال من چیزه دیگه ای بود 

وقتی بیماری ژنتیک نیست که این خانم هم مبتلا بشه و وضیعت برادرشون مربوط  به زمان زایمان ماد ...

بهر حال عضوی از خانواده اش هست. و پسر هم قرارها با اینها زندگی کنه. حالا اصلا دلیلش هم مهم نیست که چرا اینجور شدن ولی از این به بعد قرار بوده برادر خانمش باشه پس حق انتخاب داره

هر دوتا رو. معلومه هنوز خام و نپخته هستی. چه لزومی داشت که بگی برادرت کند ذهنه؟

خوب کرده منم یه مشکل خانوادگی دارم هرکی میاد تو زندگیم همون اول بهش میگم یا کنار میاد یا نمیاد درعوض بعدا نمیگه فریبم دادی چرا اینقدر پیش رفتی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
میگم یعنی اون آقا نباید توجه میکرده ک در آینده بچه اصن سالم بدنیا بیاد یا ن

از نظره من وقتی طرف خودش پزشکه راحت میتونه سر در بیاره ژنتیکی هس یا نیس پس وقتی مشکل ژنتیکی نیس و مشکلیم‌برا فرزندشون پیش نمی اومد  الکی رابطه رو نباید بهم میزد

لطفا گارد نگیرید منم میخام نظرمو بگم🦋 هیچ ربطی به فرهنگ و سواد و شعور نداره،اون آقا احتمالا فک کرد ...

این حرفت درسته ولی خب اومدن توی خونه ی ما و متوجه شدن ما از نظر مالی متوسط رو به بالاییم یعنی اگه بعد از صد سال پدر مادر منم نبودن آدم میتونه واسه این موارد پرستار بکیره و ...

من سوالم اینه احتمال داره پشیمون بشه ؟

آخه خودش پزشک بود  میخاستم یعنی مطمئن بشه مشکلی نیست که در آینده به بچه ها سرایت کنه  من ...

شاید اصلا دلیلش براش مهم نبوده . شاید دوست نداشته در آینده به اطرافیانش بگه برادر خانمش محدودیت داره . شاید خانوادش این رو دوست نداشتن و.....  بنظرم کار خوبی کردی که گفتی چون بعدش خیلی بدتر و سخت تر میشد. همون جور که قطعا برادر و خواهر های همسر آینده شما برات مهمه و تاثیر گذار برای این آقا هم همینجوری و شما ها حق انتخاب دارید. خانواده خیلی مهمه. فکر کن خواهر همین آقا روانی  بود در آینده می‌تونه زندگی شمارو هم جهنم کنه با دعوا و آشوب و.....

یه بار که عشقم گذاشت رفت به زور دعا برش گردوندم الان خیلی پشیمونم هرشب میگم کاش برنمی‌گشت میرفت برای همیشه که اینجوری نابود نشه 

شاید اصلا دلیلش براش مهم نبوده . شاید دوست نداشته در آینده به اطرافیانش بگه برادر خانمش محدودیت داره ...

داداش من روانی نیست

خیلی مظلومه و آزارش به کسی نمیرسه 

یعنی به خاطر حرف مردم که پز بده برادر شوهرم فلانه با من ازدواج نکرد ؟ 

داداش من روانی نیست خیلی مظلومه و آزارش به کسی نمیرسه  یعنی به خاطر حرف مردم که پز بده برادر ...

من نگفتم برادر شما گفتم مثلا خواهر ایشون!  هر چند با مشکل برادرت آشنایی دارم و فقط مثال زدم. همین نی نی سایت رو ببین چند نفر تاپیک زدن از خانواده شوهرشون نالیدن!

هم شما حق انتخاب داری هم ایشون. خیلی ها خانواده براشون مهمه. اگر مثلاً برادر خواهر ها سابقه زندان هم داشته باشن یا هر چیزی بازم کنسل میکنن.