2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتو برمیگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 98 پست
سلام اصلا نباید بیماری برادرت رو میاوردی وسط  اصلا ربطی به اون نداشته که ایشون فکر کرده همه ...

به نظرت اگر بعد از نامزدی رسمی یا عقد می‌گفت اون موقع چی میشد؟؟؟ بعد از کلی وابستگی عاطفی قطعا خانواده پسر میگفتن شما گولمون زدید شما از ما پنهان کردید. اون پسر هم حق انتخاب داره بهر حال . این میشه گول زدن خانواده پسر بنظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا این شد درس تجربه یاد بگیری همه چیو با توضیحات دقیق بیان نکنی میگفتی تشنج کرده تموم دبگه چیکار داری اکسیژن کم رسیده و ... 

دوم برات خوشحالم این موضوع باعث خیر و صلاحت شد یکیو که فقط بخاطره زادو ولد میخواستت باهات باشه رو با این روش خدا از سرراهت دور کرد. از کجا میدونی همیشه سالم و سرحالی؟؟ یا حتما و مطمیننا توی فرزنداوریبچت صحیح و سالم بدنیا میاد؟؟؟؟ هیشکی از آیندش خبر نداره ولی سجده شکر کن آدمتو شناختی کسی که فردا ذوز توی حال بد رهات کنه رو خدا لایق این روزای سلامتی و سرحالیت ندونسته.

ولی دختر یاد بگیر آویزون بازی در نیار یعنی چی حیفه؟؟؟ ول کن نخواستت بدرک آخه پیام دادی که چی؟؟ فقط خودتو کوچیک و سبک کردی هنوز منتظره برگشتشی🤕

به نظرت اگر بعد از نامزدی رسمی یا عقد می‌گفت اون موقع چی میشد؟؟؟ بعد از کلی وابستگی عاطفی قطعا خانوا ...

وقتی بیماری ژنتیک نیست که این خانم هم مبتلا بشه و وضیعت برادرشون مربوط  به زمان زایمان مادرش و خطای پزشکی هست نیازی نبوده خواستگار بدونه

اولا این شد درس تجربه یاد بگیری همه چیو با توضیحات دقیق بیان نکنی میگفتی تشنج کرده تموم دبگه چیکار د ...

آخه خودش پزشک بود 

میخاستم یعنی مطمئن بشه مشکلی نیست که در آینده به بچه ها سرایت کنه 

من بهش حق میدم ولی

احتمال اینکه برگرده نیست ؟ 

آخه خودش پزشک بود  میخاستم یعنی مطمئن بشه مشکلی نیست که در آینده به بچه ها سرایت کنه  من ...

دیگه اگه پزشکه خودش بهتر میدونه این موضوع ارثی نیس حالا بنا به هردلیلی نخواست بیخیال بهش فکر نکن ایشون  بهتر بود دلیل بهم زدن ارتباطتتونو بیان میکرد نه که زرتی از مادرش پیام برسونه تموم شد

نباید بعدازتماس مادرش پیام میدادی،من یه خواستگارداشتم ازروی،صداقت گفتم که دربچگی  فلان جراحی داشتم وهمون موقع خوب شدم وحتی چکاب وپیگیری هم نیاز نیست برم..خودش گفت مشکلی نیست ولی مادرش اینقدر الکی پیگیرشد وگیردادکه برم دکتر مطمئن بشه مشکلی ندارم وشاید ایندمشکل ارثی باشه که اخرش همه چی رو به هم زد..معمولا خانواده ها خیلی اثر میذارن روی تصمیماتشون.چون وقتی شوهرم اومد خواستگاری همین مسئله رو گفتم،گفت اصلا نیازی نیست به خانوادم بگم. خودم میدونم ومشکلی نیست اصلا.الان بعداز۱۳سال چیزی نگفته

پارسا پسرمامان😍