2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظرتو برمیگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 98 پست
آره حرفتو قبول دارم ولی مگه چی گفتم بهش ؟ دلیلشو خاستم بدونم که به خاطر برادرم بوده ؟ و اینکه حیفش ن ...

ببین مغز پسرا با دخترا فرق داره

اونا تو ازدواج به شدت منطقی هستن. اصلا احساسی عمل نمیکنن. 

میگن فلان اخلاق و فلان پوشش و فلان برخوردش به دلم نبود.  نمیتونم قبول کنم.  پس ادامه نمیدم.  و این بعضی دخترا هستن که احساسی عمل میکنن و میگن تو فقط منو بگیر من همه جوره بخاطرت تغییر میکنم. 

اصلا دلیلش رو نپرس و ندون.  دلیلش رو بدونی هی میخوای موجه کنی.  شاید مشکل داداشت نبوده. نخواسته بگه فلان موردت به دلم نبود و ادامه ندادم. 

دلیل ندونی راحتتری. 

بعدشم تو خواستگاری وقتی ادامه میدی یعنی مشتاقی یعنی خوشت اومده که داری ادامه میدی،  اونم فهمیده ولی نباید بیش از حد باشه که طرف دور بر داره. 

من الان همسرمو میبینم و تعریف میکنه.  مثلا با طرف مقابل دو سه بار حرف زده ولی سر نوع پوشش نتونسته کنار بیاد.  سر اینکه اونا از جهت مالی بالاتر بودن،  نتونسته کنار بیاد. سر مسائل مختلف نتونسته کنار بیاد. 

و کاملا دلایلیش منطقیه. 

چون با مادرش میرفته، مادرش هم زنگ میزده و اطلاع میداده. 

خلقیاتش رو میبینم،  میفهمم که اقایون اصلا تو خواستگاری احساسی نیستن. 

خط قرمزایی دارن که بهش عمل نشه،  کنار میذارن. رفیق هاش هم همینطورین. منطقی عمل میکنن نه احساسی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مغز پسرا با دخترا فرق داره اونا تو ازدواج به شدت منطقی هستن. اصلا احساسی عمل نمیکنن.  می ...

چقدر حرفاتون قشنگ، منطقی و قانع کننده بود 👌👌👌

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ببین مغز پسرا با دخترا فرق داره اونا تو ازدواج به شدت منطقی هستن. اصلا احساسی عمل نمیکنن.  می ...

من این حرفارو قبول دارم 

ولی اگه چیزی تو شخصیت یا رفتار من یا ... میدید و خوشش نمی اومد مدام هی قرار پشت قرار نمیذاشت هی بهم نمیگفت واسه طرحم باهام میای دزفول ؟ خب من نمیتونم باور کنم که اون از من خوشش نیومده چون آدم وقتی از کسی خوشش نیاد حرفای جدی ویش نمیکشه یا اینکه سریع بعد از ملاقاتای بیرونمون خواستگاری رو ترتیب داد که خانوادم متوجه جدی بودن خواستکاریش بشن . حتی اگه آدم یه چیزی از طرف مقابل تو ذوقش بزنه به خاطر همون یه مورد کلا اونو میزاره کنار ؟ 

من این حرفارو قبول دارم  ولی اگه چیزی تو شخصیت یا رفتار من یا ... میدید و خوشش نمی اومد مدام ه ...

به نظر من شما مورد پسندش بودی اما بعد از اینکه یه سری حرفها رو بهش گفتی رفته دوباره حساب کتاب کرده، این بار دیده که نه، به ریسکش نمی ارزه

اینو که گفتی میشه واسه کسی بخونی که بهم علاقه مند بشه

دعای محبت و بازگشت عشقه فکر کنم بشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇