2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 114 پست

اسی منم همین بودم تنهاتوشهرغریب ولی ازپسش براومدم توهم عادت میکنی ولی من جوری عادتشون دادم که دوتاباهم میخوابیدن دوتابیدارمیشدن دوتا دست شویی میکردن دوتا گرسنه میشدن😂الان ۷سالشونع استرس کلاس اولشون دارم من الان ۲۴سالمه واینکه بنظرم کوچیک باشن بهتره من الان دوساله پدرم دراومد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂چی چیو ماهی پنج تومن ؟ کلی دختر هست فارغ التحصیل شده کار نداره صبح تا عصر میره کافی نت ماهی ۳تومن ...

عمرررااا بیان 

هیشکی نمیاد بخدا 

من سه تومنم برام زیاده 

یبار ب یکیشون گفتیم دو نیم 

میگف روزی یه آدامس تردیدنت و یه شارژ بیست تومنی و کرایه و غذامو و اینام میخان 

از یه کارمند بیشتر میگیرن 

میدونم اینارو خودم😁😁😁😁😁 اره من میگم رادین و شارین شوهرم میگه حامی و پناه

هردوتا قشنگه 🥺♥️🎈

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

میدونم اینارو خودم😁😁😁😁😁 اره من میگم رادین و شارین شوهرم میگه حامی و پناه

وای چه خوب یه پسر یه دختر منم  همیشه دوست داشتم دو قولو باشه یه پسر یه دختر الانم 14 هفته باردارم ولی دو قولو نیست هر بار میرم سونوگرافی شوهرم میگخ دوقولو نیست میگم نه😂😂

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش
عمرررااا بیان  هیشکی نمیاد بخدا  من سه تومنم برام زیاده  یبار ب یکیشون گفتیم دو نی ...

😂 شارژ ۲۰ تومنی ؟ بعد این کی وقت میکنه به بچه برسه ؟ تیری هست تو تاریکی شما آگهی بزن همون ۲.۵ شاید پیدا شد

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزم توکل به خدا کن

منم دوقلو دارم فردا یکیشون عمل داره

تموم موهام سفید شده

از دور همه چی قشنگه اما باید جون بدی تا بزرگ شن

تازه منتظر جواب پاتولوژی اون دخترم هم هستم

حسابی ناراحتم

هرکس پیامم خوند برای بچه خام دعا کنه این روزا به خیر بگذره

منم یه خانم با تحصیلات دکتری شاغل و پرانرژی بودم .اما الان افسرده شدم بس که اینا مریض میشن

مشکل شما اینه که همون ماه اول حامله شدی

اگه چند سال منتظر میموندی هیچ وقت نمیگفتی خدایا به هیشکی بچه نده

بعد شما چکاره ای برای خدا و زندگی مردم تعیین تکلیف میکنی !

عزیزم توکل به خدا کن منم دوقلو دارم فردا یکیشون عمل داره تموم موهام سفید شده از دور همه چی قشنگه ...

عزیزم خدا بهشون سلامتی بده واست حفظشون کنه میتونم بپرسم مشکلشون چیه

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش

فقط قیافه اسی🙄نسبت ب کسایی که اومدن تو این تاپیک میگن عاشق دوقلون🤣🤣

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم