2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 114 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یدونه داشتم افسردگی گرفتم چون کمک نداشتم شوهرمم که کمک نبود هیچی  با زخم زبوناش مثل مار نیش میزد 

هستن موسساتی که پرستار ساعتی میفرستن هزینه ش کمتر میشه مثلا  دو بار در هفته پاره وقت بگیرین به کارها و استراحت خودتون برسین یه کم تجدید  قوا کنین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ای خدا جنسیتشون چیه😄

دخنرن 

تازه یاد گرفتن دد میگن 

چشاشون ک وا میشه شرو میکنن حرف زدن 

وسطاش هم جییییغ نازک میکشن از ذوق .

صداشون تو مخه 

یکی جیغ میزنه اون یکی بیذار میشه 

هرررر شب میگم چه غلطی کردم 

فاتحت خوندس  بخدا من میرفتم سر کار و میومدم هر روز بازار و گشت و گذار  زندگیم تر و تمیز ...

میدونم خیلی سخته ولی وقتی از مای بی بی بگیری و غذاخودشون بخورن کارت یکم‌کمتر میشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اخه اون دوس داشت دوقلو بشه....

بازم باور کن به اون ربطی نداره اون در هربار رابطه چندهزار اسپرم وارد رحم میکنه و اگه یه تخمک داشته باشی یه جنین تشکیل میشه دوتا داشته باشی دوتا میشه و اگرم تو ژن دوقلوزایی داشته باشی ممکنه یه تخمک آزاد کنی اما حین تسهیم دوتا بشه 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

اسم انتخاب کردی؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اخه اون دوس داشت دوقلو بشه....

میگم یادته عددبتای بارداریت چندبود؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

درسته سخته ولی ناشکری نکن عزیزم خدای نکرده اگه اتفاقی برا اون فسقلیا بیفته چکار میکنی یه روزی بزرگ میشن دلت برا فسقل بودنشون تنگ میشع

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

بازم باور کن به اون ربطی نداره اون در هربار رابطه چندهزار اسپرم وارد رحم میکنه و اگه یه تخمک داشته ب ...

میدونم اینارو خودم😁😁😁😁😁

اره

من میگم رادین و شارین

شوهرم میگه حامی و پناه