2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 114 پست
دخنرن  تازه یاد گرفتن دد میگن  چشاشون ک وا میشه شرو میکنن حرف زدن  وسطاش هم جییییغ ...

خوبی دوقلوها اینه که کم کم که بزرگ بشن دیگه کاری ب تو ندارن، با هم مشغولن, فعلا تا دو سه سالگی وضع همینه، تو هم فقط شکرگزاری کن بخاطر سلامتیشون،و لذت ببر ازشون

یه پیج قدیم تو اینستا فالو کرده بودم، طرف سه تا دختر سه قلو داشت، انقد براشون وقت میزاشت و فیلم میگرفت ازشون، خیلی پیجشو دوس داشتم 

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه تا فسقلی دارم. همشون پشت سر هم هستن. تک تک این لحظه ها که گفتی رو درک میکنم. منم دس تنهام. قسمت سخت ماجرا همین تنهاییه. ماه و سال میاد و میره یکی در خونه رو باز نمیکنه. نهایت دلم بگیره باید بچه ها رو برمیدارم میبرم حرم، اونجا کاری میکنن میگم غلط کردم اومدم. باز دلم که بگیره فقط همونجا رو دارم 

خدا شوهرمو نصف کنه منم دوقلو حاملم😑

چه خوب ❤️

من خیلی دوست دارم دوقلو بچه دار بشم 🙂

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
دقیق یادم نیست ولی دوهفته بعد اقدام بالای هزار بود

من‌ بتا شده بود ۱۸ هزار شوهرم میگفت اخ جون ۵ قلو 😂😂زیاددبود فک میکرد بچه زیاده ولی یدونس 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

یه دختر یه پسر

فانتزیم اینه یه دوقلو دختر و پسر داشته باشم اسمشونو بزارم پناه و حامی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

وای چه خوب یه پسر یه دختر منم  همیشه دوست داشتم دو قولو باشه یه پسر یه دختر الانم 14 هفته باردا ...

عزیزم اشکال نداره چند سال دیگه یه بچه دیگه بیارین😁😂

دوقلو سخته واقعا سخته

من الان که باردارم دارم نابود میشم چه برسه به بقیه که سه چهار قلو دارن

درکت میکنم برام آشناست صحنه هایی که توصیف کردی

تازه من زنگ میزدم شوهرم داد و هوار و گریه که مردم اخه ،الان نزدیک ۲سالشونه یکم بهتره اوضاع.

من میگم خدا به هرکی دوقلو داده فقط خاسته مشغول خودش باشه😂

هیچ راهی نیست جز صبوری و کمک کردن شوهرت.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹