2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 114 پست
چه خوب شوهراتون اکثرا دوس دارن،منکه شوهرم دوس نداره،میترسم سونوبرم🙁بتام با چهارروز تاخیرشد۱۶۲۰بهش گ ...

عدد بتا ربطی نداره عزیزم من تو بارداری اولم همون روز پریود بتام ۱۶۰۰ بود 

متاسفانه سقط شد 

این بار ک دوقلو حامله شدم یه روز بعد پریود بتام ۴۷۰ بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدد بتا ربطی نداره عزیزم من تو بارداری اولم همون روز پریود بتام ۱۶۰۰ بود  متاسفانه سقط شد  ...

شوهرم فکرمیکرد زیاد باشه دوقلوئه،

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خوش به حالت دعا کن منم ای وی افم دوقلو بشه

ددوستمم میخاد آی وی اف کنه هی میگف خدا کنه دوقلو. بشه. وقتی اومد منو دید هی میگف من اگه دو تا جنینم برام بمونن و دو قلو بشن مثه تو میشم ؟؟؟ 

گفتم آره 

گف من نمیتونم 

گفتم همینه ک هس دیگه کاریش نمیتونی بکنی خخ

منم کسی ندارم کمکم کنه😐پس فاجعه میشه

من حتی برا زایمانمم کسی نبود 

بچه ها تو دستگاه بودن هی با شکم بخیه کرده از پله ها باید میرفتم پایین و میرفتم بیمارستان 

ده روز وضعیتم همین بود 

نه غذایی ن چیزی 

دزصورتی ک زن زایمان کرده ینی ینی باید تقویت شه و لستراحت کنه 

من همش بیمارستان بودم 

انقد دوس داشتم دراز بکشم ک نگو 

آره بچه های همسان، اونایی هستن که توی یه کیسه آب هستن، علاوه بر خصوصیات باطنی و ظاهریشون جنسیتشون هم ...

دو‌قلو های من کیسه جدا جفت یکی دارن و همسان هستن لزوما کیسه یکی باشه همسان نیست حالت های دیگه هم میشه 

دو‌قلو های من کیسه جدا جفت یکی دارن و همسان هستن لزوما کیسه یکی باشه همسان نیست حالت های دیگه هم میش ...

خدا حفظشون کنه براتون. اسمشون چیه؟🤩🤩🤩

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌