الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کتری برقی میل خودته ولی به نظرم قوری کتری روی گاز کاربردی تره جا ادویه ای اصلا بدرد خونه نمیخوره و شماهم اینهمه ادویه استفادت نمیشه بیشتر باید یک چیزی بگیری تو کابینتی باشه
ببین فقط میتونم بگم وسایل اضافی را اصلاً نخر مثلاً اگه مادرت توی خونه گوشت چرخ نمیکنه به نظر من چرخ گوشت نخر یا از این اتوهای ایستاده نخر به نظر من زودپز نخر اگه توی زودپز غذا نمیپزی چون واقعاً بیخودیه و کتری برقی نبر ببین کتری برقی اگر بخری باید جداگونه یه چایسازم بخری یا بگردی یه قوری پیرکس نشکن خیلی خوب بخری که هزینهاش از چایساز برات بیشتر میشه یه چایساز مارک خوب بخر ببر دیگه به جاش کتری برقی و نمیدونم سماور و اینا نبری یه دونه قوری کتری رو گازی سبکم بخر
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...