2777
2789
عنوان

دیگه برگشتنش برام مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 34 پست
من چهارده ساله عروس این خانواده هستم ، باغ به نسبت خانه و ماشین قیمت که اصلا پیدا نمیکنه، درآمد نمیگ ...

کلا حق با شماست ،ولی شما به خاطر دخترت، یکم با همسرت‌همراه شو ،به نظرم سر  این موضوع یکم لجبازی میکنید ،ولی اجازه نده زندگیت از هم بپاشه  و یک جوری با سیاست مدیریت کن .

اختلاف فرهنگی مون زیاده سر یه بحث الکی گفت طلاق خیلی دست و پا زدم ولی نشد الانم من ابنجا دارم غصه می ...

ی چیزی بگم. ‌‌مردهای که از زنشون سرد میشن بعدش سرشون جا دیگه گرم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی بگم. ‌‌مردهای که از زنشون سرد میشن بعدش سرشون جا دیگه گرم میشه 

بره گم شه عوضی لیاقتش هموناست😞💔

ولی من هیچ وقت براش کم نزاشتم بازم گفت اونطوری که خواستم نشدی حرفامو گوش ندادی

اون فقط یه برده بی زبون میخواست😖

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨