2777
2789
عنوان

دیگه برگشتنش برام مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 34 پست
من میگم اگر برای کار رفتی بچسب به کارت ، تنهایی اونجا مجلس نرو ، فامیل بازی نکن، با همه خوش و بش نکن ...

حق داری خواهر مردا خیلیی بدذات شدن خدا خودش جوابشونو بده 😞💔

ناراحت نباش دلتو به خدا بسپار الهی بهترینا برات رقم بخوره❤😶

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مثلا اونجاس دیگه برادراش حقشو نمیخورن

کسی بخواد حق و ناحق کنه ، کاری نداره ،

از وقتی پدرشوهرم فوت شده،  خانواده ول شده، من حدس می زدم ،من همیشه پشتم به پدرشوهرم گرم بود، متاسفانه برادرها ظاهرا با هم خوبند ولی به خون هم تشنه، من عروس غریبه ام ، اونا از خدا می خوان ما جدا بشیم

کسی بخواد حق و ناحق کنه ، کاری نداره ، از وقتی پدرشوهرم فوت شده،  خانواده ول شده، من حدس می زد ...

توام بیخیالی سر کن بابچت باش خوش بگذرون بالاخره خسته میشه میاد شوهرت اونوقت نوبت توعه که ادم حسابش نکنی

خوب چرا از باغ خوشت نمیاد ،اگر مصلحت اینه که باغ رو نگهدارید ،شما هم با همسرت همراه شو .

چقدر با روستای شوهرت فاصله هست ،همسرت شغل نداره که یکماه رفته باغ ؟؟لابد از باغ درآمد داده ؟؟

خوب چرا از باغ خوشت نمیاد ،اگر مصلحت اینه که باغ رو نگهدارید ،شما هم با همسرت همراه شو . چقدر با رو ...

من دیشب هم بر خلاف میلم به جاریم زنگ زدم گفتم منزل اشتراکی نمیام ، چون دخترم نوجوان است و خانه ی مادرشوهرم که همیشه درش بازه پر از مرد نامحرم است ، آدم حریم نداره، جاریم دیشب گفت آب هم شب ها قطع میشه 

دامادهای خواهرشوهرم و عروس خواهرشوهرم هر روز اونجان، پسرهای دایی شوهرم هر روز اونجان، پسرخاله های شوهرم هر روز اونجان،  و برادرشوهرهام همینطور ، مرد باید بگه چنین جای نا امنی بچه را نیار، نه اینکه بگه با من بیایید اینجا 

من میرم اگر خانه ی مستقل باشه

شوهرم دبیر ریاضی شهر تهران است

خوب چرا از باغ خوشت نمیاد ،اگر مصلحت اینه که باغ رو نگهدارید ،شما هم با همسرت همراه شو . چقدر با رو ...

من چهارده ساله عروس این خانواده هستم ، باغ به نسبت خانه و ماشین قیمت که اصلا پیدا نمیکنه، درآمد نمیگم نداره ولی خیلی خرج داره و خیلی شغل پر زحمت و پر ریسکی است ، آب هم نیست ، همین تهران برای تابستان ها کلی کار هست

خواهرم میگه مادرشوهرت چون دلش میوه ی تازه می خواد اونا را تشویق میکنه باغ بکارند ، من درآمد خاصی تا حالا ندیدم

من دیشب هم بر خلاف میلم به جاریم زنگ زدم گفتم منزل اشتراکی نمیام ، چون دخترم نوجوان است و خانه ی ماد ...

خوب خوبه که شما باید سیاست داشته باشی ،خدا روشکر همسرت دبیر هست ،تحصیل کرده هستش ،واقعا باید به ایشون افتخار کنید ،.

حالا دایم‌ اونجا نیستید .یک‌مدت برید  اونجا .

به هر حال ایشون هم برای مصالح خانواده شما اونجا مشغول به کار هستند.کمی صبر داشته باشید و سیاست .

من چهارده ساله عروس این خانواده هستم ، باغ به نسبت خانه و ماشین قیمت که اصلا پیدا نمیکنه، درآمد نمیگ ...

ولی خانواده هایی که کشاورز بودند ،به نوعی به کشاورزی و طبیعت عادت کردند ،الان همسر من  هم همینطوره واقعا در آمد نیست ،ولی کل خانواده در گیر باغ و کشاورزی هستند، اونم شغل دوم هست براشون و بیشتر تفریح 

کسی بخواد حق و ناحق کنه ، کاری نداره ، از وقتی پدرشوهرم فوت شده،  خانواده ول شده، من حدس می زد ...

نگو

زندگی ما هم خیلی به پدرشوهرم بنده 

چون اگه یه روز نباشه مادرشوهرم هممون رو نابود میکنه