2777
2789
عنوان

دیگه برگشتنش برام مهم نیست

782 بازدید | 34 پست

صبح که بیدار شدم فکر  کردم حالا که بیشتر از یک ماه است که  رفته و برنگشته، حالا که زنگ نزده، حالا که برام پول نفرستاده، حالا که بچه ام مریض شد و حالا که دیگه حتی دخترم حاضر نیست باهاش زندگی کنه، دیگه منتظر برگشتنش نمی مانم .

شاید وکیل نگیرم و به جدایی فکر نکنم ، ولی برای همیشه از قلبم بیرون رفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شجاعتت رو تحسین میکنم کاش منم بتونم از قلبم بندازمش بیرون منم چهارهفتس رفته.عقدم

الهی بهترینا سهم قلبتون باشه خوشبختی دنیا و آخرت نصیبتون بشه🙂❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

ب جدایی فک کن ک بعد بتونی ازدواج کنی و نفقه دخترتو بگیری 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چرا رفته مگر مرد میشه اززندگی بره علتش 

پدرش فوت شد زمستان ، باغ بهشون ارث رسیده، از برادرهاش می‌ترسه که حقش را بخورند ، ولی باید می اومد به ما سر می زد، من و دخترم اصلا باغ دوست نداریم، ولی نمی فروشه

چرا رفته؟؟ مهریه ی شما چقدره؟؟؟؟

اختلاف فرهنگی مون زیاده سر یه بحث الکی گفت طلاق خیلی دست و پا زدم ولی نشد الانم من ابنجا دارم غصه میخورم اون رفته شهرستان عشق و حال 😞💔

۱۹ مثقال طلای ۲۱ عیار خارجی

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
پس نرفته ویا ترک نکرده بود فقط منطقه کشاورزی میکنه خوب که منم باغ داریم نمیذارم بفروشه

خسیس است وقتی میره ، میگه نمی ارزه وسطش بیام، دو هفته است دخترم مریض شده خیلی سخته برام ، بهش هم گفتم اصلا محل نمیده ، حتی به دخترش زنگ هم نمی زنه 

اختلاف فرهنگی مون زیاده سر یه بحث الکی گفت طلاق خیلی دست و پا زدم ولی نشد الانم من ابنجا دارم غصه می ...

من میگم اگر برای کار رفتی بچسب به کارت ، تنهایی اونجا مجلس نرو ، فامیل بازی نکن، با همه خوش و بش نکن ، مگه مجردی؟؟؟ تالار تنهایی رفته ، بدون ما ، اون روز یک کاره پیام داده من براش عکس کتاب دخترم را بفرستم تا به کسی نشان بده ، من گفتم به اونا چه؟؟؟؟ هر وقت هم من زنگ می زنم آمار فامیل شهرستان را میده که فلانی چی خریده ، فلانی بستری است ، آدم هایی که من اصلا باهاشون صنم ندارم.

زشت نیست مجردی داره مهمون بازی می کنه؟؟؟