2777
2789

یکم باید پری میشدم نشدم 

شب بی بی چک وندفو گذاشتم این افتاد 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230725_133235_h06p.jpg

فردا صبحش دوباره گذاشتم اما از این هم کمرنگ تر افتاد، امروز دوباره گذاشتم باز کمرنگ بود که یهو ظهر دیدم ببخشید ترشح صورتی دارم، فکر کنم دارم پری میشم 

بعد همون موقع یه بی بی چک یونی ست گذاشتم این افتاد

https://s8.uupload.ir/files/img_20230725_133138_y3c.jpg

شاید چیزی بوده از بین رفته نه؟

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

@honey_cake2023 در روبیکا فالوشه ۵ بک میده این دختر قراره به هدفش برسه با لایک فالو و کامنت ها بیلید حمایتش کنیم استاتر معذرت

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

عزیزم خط تبخیر هست انگاری 

هاله مگه نباید صورتی کمرنگ باشه؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ترشح داشتم

ولی باردار بودم

با همین رنگ بی بی چک

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

هفت روز دیگه پریود نشدی بی بی چک بزن

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ترشح صورتی ممکنه لک لانه گزینی باشه.بی بی اولت منفیه دومی ظاهرا مثبت باید تکرار شه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

اگ همونجا سریع افتاده ک ممکنه بارداری باشه اما اگ بعد پنج دیقه افتاده اصن درست نیست..من باهمچین بی بی چکایی پریود شدم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

چن روز عقب انداختی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

عزیزم زیاد به بیبی چک اعتماد نکن چندتا بزن اگه دیدی پریود نمیشی برو آزمایش بده که هی استرس نداشته باشی نکنه باشم نکنه نباشم 

فقط بزار از پریود بگذره اگه نشدی برو آزمایش بده 

متاهل🧿❤️

ببین دیده نمیشه ولی خودت میبینی اگ‌هاله داره احتمالا مثبت

اون‌لک‌هم‌میتونه بخاطر لانه گزینی باشه  لک‌بینی تو‌بارداری طبیعیه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤