2777
2789
اگه مامان منم مثل مامان تو بود من برا خودم کسی بودم نه اینکه الان کاسه گدایی جلو شوهرم برو کار کن در ...

درک نمیکنه مامانم باهام دوست نیست به فکر من نیست کاری واسم نمیکنه

اگه همه این ویژگی های خوبش میداشت که از کتکش ناراحت نمیشدم

اون از ۱۲ سالگیم دشمنم شد بخدا  پول بهم نمیده به فکرم نیست  دندونام خرابه لباس ندارم برم ...

عزیزم من بیشتر از مادرت مشکل رو از طرف پدرت دیدم 

یه ذره غیرت و پدری نمیفهمه که چرا انقد بهش برنمیخوره که عرضه داشته باشه دخترشو ساپورت کنه! اگه توانشو نداره اوکی حق با والدین هسش اما اگه توانشو دارن و بهت سخت میگیرن من خیلی اونا رو مقصر میدونم 

حالا به جای ناراحتی 

اشکال نداره 1 سال فقط و فقط یکسال برای تحصیل کار کن و پس انداز کن اگه 1 سال با تاخیر وارد دانشگاه شدی ایرادی نداره بعدش انشالا خوب بخون رشته خوبی قبول شی کار دانشجوئی کنی و مستقل شی و خودتو از اون جو مسموم خونه نجات بدی 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک نمیکنه مامانم باهام دوست نیست به فکر من نیست کاری واسم نمیکنه اگه همه این ویژگی های خوبش میداشت ...

ولش کن منم مامانم دوستم نداشت انگار همشه مزاحمش بودم

امشب تولدشه براش هدیه خریدم کیک درست کردم میگم تا خونمون بیا کارت دارم بهونه میاره که نیاد

کاری که اون واسه من که بچشم نمیکنه منم میکنم ناز میکنه

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
عزیزم من بیشتر از مادرت مشکل رو از طرف پدرت دیدم  یه ذره غیرت و پدری نمیفهمه که چرا انقد بهش ب ...

سعی خودمو میکنم عزیزم

با دانشگاه کاری نمیتونی پیش ببری

حوزه برم؟ ماهی یه تومن شاید بهم دادن

ولش کن منم مامانم دوستم نداشت انگار همشه مزاحمش بودم امشب تولدشه براش هدیه خریدم کیک درست کردم میگم ...

اگه تحمل و صبر داشته باشی میگذره این روزا 

من از زندگی بریدم بخاطر مامانم و تحمل ندارم

نمیدونم مشکل مامانا چیه

مگه پسر یا شوهر یا باباش هستیم نازشو بکشیم

از سنشون خجالت بکشن بخدا ما هم گناه داریم

سعی خودمو میکنم عزیزم با دانشگاه کاری نمیتونی پیش ببری حوزه برم؟ ماهی یه تومن شاید بهم دادن

فرهنگیان قبول شی میشه حقوقی دست و پا کرد 

تو دانشگاه کلاس حل تمرین برداری یا تو آزمایشگاه جایی کنار استاد باشی یا توسلف و.... یه حقوق ریزی میدن 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
حوزه برم خوبه؟ چون واسه شهریه دانشگاه باید کار کنم شاگرد اول رشته م انسانیه ولی خیلی نا امید و خست ...

وقتی شاگرد اولی پس تواناییشون داری قبول شی بیخیال حوزه شو تمرکزتو  بزار برای قبولی فرهنگیان این یکی دوماه تابستون برو سر کار پول کتاباتو در بیار  از مهرماه بشین بخون