2777
2789
گفتم نمیخام درس بخونم میخام کار کنم میگه هم باید درس بخونی هم کار کنی بخدا نمیشه اینطوری  میگ ...

راست میگه کار کردن مگه میخوای چیکار کنی نهایت بتونی فروشندگی کنی هی  صاحبکارا بزنن تو روت بهت توهین کنن کوچیکت کنن این چند ماه تابستون کار کن پول کتاب تستاتو  در بیار بشین سفت بچسب به درست اینو هم بدون  در آینده نه پدر مادرت بدردت میخورن نه کس دیگه من خودم چند سال فروشنده هم دوره آرایشگری هم رفتم اما چون سر مایه نداشتم مجبور شدم ول کنم این مشاغل آرایشگری هم اشباع شده از منی که تجربشو دارم  بهت میگم فقط درس بخون رشته خوب قبول شو  مخصوصا فرهنگیان تروخدا اگه بفکر خودتی تو شغلی آزاد واسع منو تویی که کسی نیست حمایتمون کنه هیچی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان افتخار داره یا چیز خوبیه که میگی؟ 😐 

افتخار نکردم فقط واسم عجیب بود که چرا برای اسی عجیبه کتک خوردن 😐🤦🏻

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
ادم تا نخوره ادم نمیشه 😈

درسته درسته🤣🤝

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
راست میگه کار کردن مگه میخوای چیکار کنی نهایت بتونی فروشندگی کنی هی  صاحبکارا بزنن تو روت بهت ت ...

حوزه برم خوبه؟

چون واسه شهریه دانشگاه باید کار کنم

شاگرد اول رشته م انسانیه ولی خیلی نا امید و خسته م نمیتونم نمیکشم

اینکه حالت بد باشه و درک نشی بجاش کتک بخوری 

اینجور اتفاقا خیلی میفته.. میشه گفت ۸۰ درصد مواقع پدر و مادر ادمو درک نمیکنن