2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مامان منم مثل مامان تو بود من برا خودم کسی بودم نه اینکه الان کاسه گدایی جلو شوهرم برو کار کن درستم بخون 

منو زود عروسم کردن

الانم عرضه هیچ کاری ندارم یک بی مسئولیت بار اومدم حال‌ام از خودم بهم میخوره

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
اون از ۱۲ سالگیم دشمنم شد بخدا  پول بهم نمیده به فکرم نیست  دندونام خرابه لباس ندارم برم ...

کتاب تستی خوب دارم که مونده خونه من رشتم تجربی بود ولی کلا درس گذاشتم کنار اگه میخوای وواقعا میخونی ببر بعد قبولیت برام بیارشون 

خیاطی

عشقم من ارشد مهندسی کامپیوتر خوندم 

اگه خیاطی دوست داری هم از الان وارد کارش شو و هم دانشگاه رشته طراحی پارچه و لباس یا طراحی و دوخت بخون 

اگر استعداد و علاقه داشته باشی می تونی از صد تا مهندس، پولدار تر شی 

دوست های من که این رشته رو خوندن درآمد شون از من خیلی بیشتره 

با اینکه مادرم نمیتونم چیزی بهش بگم ولی دلم میخاد منم بزنمش ولی نمیشه مامانمه نمیدونم گناهم چیه همچ ...

واقعا متاسفم برا پدر مادرت...پدرمادرهایی که به فکر پیشرفت بچه ای نیستن که خودشون خواستن به این دنیا بیاد...البته شاید هم وضع مالی‌شان خوب نیس ولی کتک زده روش درستی برا تربیت نیست

و اینکه چرا همه چیز رو جنسیتی میکنین مگه پسرا فقط میتونن بیرون کار کنن

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️
کتاب تستی خوب دارم که مونده خونه من رشتم تجربی بود ولی کلا درس گذاشتم کنار اگه میخوای وواقعا میخونی ...

نه ممنون رشته م انسانیه

ان شالله موفق و خوشبخت بشی🥺

مامان ها هر چقدرم ک بد باشن بازم  دل نگران بچه شون میشن شاید شما عصبیش کردی ک اون حرف و زدن 

منم با مامانم مشکلاتی داشتم ولی الان ک دورم ازش خیلی دلم براش تنگ میشه 

همه این روزای بدمون تموم میشه فقط سعی کنیم هیچ وقت تو ذهنمون نگه شون نداریم