2777
2789
عنوان

تجربه من از prpصورت👱🏼‍♀️💉

| مشاهده متن کامل بحث + 53848 بازدید | 119 پست
سلام گلم خواهش میکنم این چه حرفیه اگه صورتت جوش میزنه ویتامین سی مناسب نیست اگه جوش نداری ویتامین ...

جوش که حالا نزدم ولی گاهی اوقات جوشای ریز میزنم 

به نظرت بخرم ویتامین سی؟ 

خدایا شکرت 
جوش که حالا نزدم ولی گاهی اوقات جوشای ریز میزنم  به نظرت بخرم ویتامین سی؟

اگه حساسیت نداری میتونی امتحانش کنی خوبه

مشکل اینجاست ویتامین سی به همه نمیسازه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه لطفن عکس قبلو بعدتو بذاری؟ من برا پرتر شدن صورتم بعد از ظهرا۲لیوان اب جوش سرد شده میخورم ...

عکس رو هروقت انلاین بودی میتونم برات بفرستم عزیزم

من هم اب زیاد میخورم بی تاثیر نیست ولی اونقدر هم نیست که تاثیرش روی پرشدن صورت مشهود باشه

ولی هروقت کم آب بخورم پوستم کدر و تیره میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عکس رو هروقت انلاین بودی میتونم برات بفرستم عزیزم من هم اب زیاد میخورم بی تاثیر نیست ولی اونقدر هم ...

سلام عزیزم خوبید 

من سوال داشتم ازتون 

من صورتم و دستم پر از کک و مک هست حالا که دقت میکنم بدنم هم داره کک و مکی میشه رفتم آزمایش کبدم مشکلی نداشت بهنظرتون برای چی هست کک و مک؟ 

به نظرتون لیزر جواب میده برا کک ومک؟؟؟ کک و مک رو از بیم میبره لیزر؟ 

و اینکه من دکتر پوست رفتم آبرسان برام نوشت آبرسان اسکین وان و ام کیو گفتن خوبه ولی به نظر خودم سیمپل بهتره نظر شما چیه؟؟ 

میشه درخواست دوستیم قبول کنید سوالی داشتم شخصی بپرسم

خدایا شکرت 
سلام عزیزم خوبید  من سوال داشتم ازتون  من صورتم و دستم پر از کک و مک هست حالا که دقت میک ...

سلام عزیزم

برای تیرگی جای جوش تاثیر لیزر رو به وضوح دیدم

البته دستگاهش مونالیزا تاچ بود اگه اشتباه نکنم و برای تیرگی قوزک پا و واژن و...هم میومدن انجام میدادن و راضی بودن

برای کک مک نمیدونم تاثیر داره یا نه

ابرسان همون سیمپل رو بزن؛اسکین وان با پزشکای زیبایی و پوست قرارداد میبنده و بهشون درصدی پول میده

برند خوبی نیست

بله عزیزم حتما

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۰۸-۲۲۴۵۳۰_chrome_97co.jpg https://s8.uupload.ir/files/ ...

خوبه عزیزم

همینو استفاده کن همونجوری که بهت گفتم

فقط وقتی ویتامین سی میزنی دیگه رتینول؛aha،لایه بردار و اسکراب نزن

وقتی بیرون میری هم ۳ساعت یکبار ضدافتاب بی رنگ بزن

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۰۸-۲۲۴۵۳۰_chrome_97co.jpg https://s8.uupload.ir/files/ ...

فقط عزیزم اول اینو بزن روی ساعدت

بذار ۷؛۸ساعت بمونه اگه حساسیت نداشتی بعد استفاده کن

اگه زدی پوستت قرمز و ملتهب شد دیگه مصرف نکن

فقط عزیزم اول اینو بزن روی ساعدت بذار ۷؛۸ساعت بمونه اگه حساسیت نداشتی بعد استفاده کن اگه زدی پوستت ...

دیشب زدم به پوستم فقط ی کم صورتم سوزش داشت بعد نیم ساعت  که آبرسان زدم خوب شد 

خدایا شکرت 
دیشب زدم به پوستم فقط ی کم صورتم سوزش داشت بعد نیم ساعت  که آبرسان زدم خوب شد

اگه قرمز نشد؛جوش نزدی و ملتهب نشد پوستت ادامه بده

اگه قرمز نشد؛جوش نزدی و ملتهب نشد پوستت ادامه بده

ولی از این به بعد هرمحصولی که خریدی روی ساعدت یا دستت تست حساسیت انجام بده اول بعد برای صورتت استفاده کن