2777
2789
عنوان

سلام خانما میشه فوری جواب بدین

276 بازدید | 33 پست

سلام خانما من دیشب فشارم  بالا بود توی گوشم بوم بوم صدا میداد و تپش قلب داشتم باردارم هستم هفته 19هستم رفتم بهداشت فشارمو گرفته گفت خوبه چون قبلش ابغوره و قرص فشار خوردم وقتی اومدم خونه کلبه سمت چپم خیلی بدجور تیر میکشید دیشبم بچه خیلی تکون خورد اما الان تکون نمیخوره خیلی میترسم جمعه هم هست هیچ جایی باز نیست که برم سونو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش فشارت رو چند میرفت؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

دیابتم داری؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
انشاالله چیزی نیست  شکلات بخور ... شیر کاکائو و کیک هم بخور ... اینها برای تکون خوردن بچه خوبه ...

نداره باید برم زرین شهر از شانس گند منم شوهرم بعد از ظهر از سر کار میاد