2777
2789
عنوان

چرا من دلم بچه نمیخواد 😐

127 بازدید | 14 پست

۲۸ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم 

رابطم با همسرم خیلی خوبه

هر دو هم عاشق بازی با نی نی هستیم تو مهمونیا بچه ها عاشق من و شوهرم میشن !

از لحاظ مالی بد نیستیم 

خونه داریم ، ماشین نداریم اونم نگهداشتیم یه خورده پول دستمون بیاد یه ماشین مدل بالا بخریم 

خلاصه کمبود خاصی نداریم 

اما اصلا نبود بچه تو خونمون حس نمیشه اصلا !!! 

همش میگیم بمونه برا بعد ۳۰ سال 

زنای دیگه رو میبینم همه دنیاشون مادر شدنه برام عجیب میاد خیلی عجیب ! 

من اینطوریم یا شماهم همین حسو دارید ؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل بارداری اینطوری بودم اما وقتی بچه ب دنیا اومد گفتم کاش زودتر باردار میشدم من گریه میکردم ک بچه نمی‌خوام اما الان فرق داره

ایشالا همین حس مادری رو تحربه کنی متوجه میشی چی میگم بعدا دیر میشه ها پشبمون میشی بخدا

جان منی❤️

من ۲۶ سالمه یه پسر چهارساله دارم 

و احساس میکنم جای یه نی نی دختر تو زندگیمون کمه 

روز تولد پسرم خیلی حس فوق‌العاده ای داشتم 

دوست دارم دوباره تجربه ش کنم 

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️

منم ۴۴ و ۴۷ ساله ایم و عاشق بچه ها ولی دوست نداریم خودمون بیاریم و توی خونه مون جای خالی بچه حس نمیش ...

من از اینکه باردار بشم و شیر بدم هم خوشم نمیاد همش میگم اگه یه روزی بچه خواستم برم به فرزندی قبول کنم  🙂

میشه بپرسم چند سالتونه

الان ۲۰ سالمه ۱۸ سالگی عروسی کردم همسرم از من سنش بیشتره ۱۰ سال اون بچه میخواست بخاطر سنش و من بخاطر سنم میگفتم ن و گریه میکردم با خودم میگفتم برای من خیلی زوده اما الان ک بچم ۸ ماهش شده میگم کاش همون موقع می اوردم الان با بچم خیلی جوش میخورم خیلی ارتباط خوبی با هم داریم حوصله بچه رو دارم باهاش همش بازی میکنم کل وقتم رو براش میزارم خداروشکر میکنم 

شما سنت از من بیشتره بعدا ک جلو بری دیگ حوصله و اعصاب بچه ی موقع میبینی مث امروزت نداری اقدام کن خیلی مادری خوبه خودت فکر میکنی که دیگه واقعا زن شدی مادر شدی بین بقیه ی احترام دیگ داری چون مادر شدی 

من کلا ادم سنگینی هستم تو جمع بقیه اما تو خونه خودم با همسرم مث ۲ تا بچه ایم اما وقتی بچه اومده خودمو ی زن کامل میبینم وقتی تو حمعی میرم لذت میبرم که با بچم میرم انگار بزرگ تر شدم اصن هر چی بگم تا تجربه نکنی متوجه نمیشی پیش همسرت عزیز تری چون مادر بچشی و ...

تو جمعه بقیه از پله ای ک هستی میری ی پله بالاتر چون ریشه داری تو اون خانواده 

جان منی❤️
ممنون عزیزم خدا نی نی تو برات حفظ کنه

سلامت باشی

با خودت فکر کن دوست داشتی میلت کشید با همسرت حرف بزن ببین چه عکس العملی نشون میده 

بارداری خیلی دوران خوبیه تمام توجه همسرت فقط برای توعه از همه لحاظ خوب خوابیدی چیزی هوس کردی یا ن درد نداشته باشی خسته نشی و ..... 

اولین تکون بچه تو شکمت لحظه خاصیه شنیدن صدای قلبش عجیبه وقتی زایمان میکنی و اولین صدای گریشو میشنوی بغض میکنی باورت نمیشه و وقتی بچه رو میزارن بغل صورتت تو اتاق عمل و تماس پوستی داری بچت با بوی ت و تماسی ک با تو داره ساکت میشه دیگه گریه نمیکنه اصلا باورت نمیشه

و همسرت وقتی بچه ب دنیا میاد اولین بار ک بچه رو بغل میگیره خیلی لحظه احساسی و دیدنی هست 

با خودت فکر کن وقتی با بچه بقیه اینقدر خوب هستید با بچه خودتون دیگه محشر میشید ی پدر مادر عالی

ایشالا هر چی خیره برات پیش بیاد ♥️

جان منی❤️