2777
2789

بفرما

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرما

خونتون طرفای شهرک کارشناسان هست اونجا پانسیون اینا داره؟؟ خوابگاه می شناسید خصوصی باشه و اینکه یه ادرس هست میدان قیام صدمتری مخابرات هر چی می زنم اسنپ نمی یاره 🤦🏻‍♀️

جونت بی بلا می خواستم درباره پانسیون خصوصی ها بپرسم سر دری و.. نداره مثل اپارتمان تنها برم خطرناکه؟

عزیزم من خودم اردبیلیم اردبیل اصلا جای خطرناکی نیست 

کاربری دست دو تا دوسته

عزیزم من خودم اردبیلیم اردبیل اصلا جای خطرناکی نیست

می دونم عشقم اخه تنهام می خوام برم دنبال خوابگاه ترس دارم ربطی به شهرش نداره اخه سردری ندارن بخاطر همین پرسیدم و خصوصی هستن✨❤

خونتون طرفای شهرک کارشناسان هست اونجا پانسیون اینا داره؟؟ خوابگاه می شناسید خصوصی باشه و اینکه یه اد ...

نرسیده ب پل شهرک کارشناسان ی مجتمع فرهنگی هست اسمش ولایته اونجا ی پانسیون هست اما نمیدونم شرایطشون چطوره 

یه ادرسی هم دارم طرف مسحد داشچیلار پلاکشم داره ولی بازم اسنپ نمی یاره جنب مسجده چجوری پیدا کنم 🤦🏻‍ ...

اونجا نمیدونم هست یا ن اما مسجد داشچیلار از میدان شریعتی ب طرف ۳ راه دانش دو قدم راهه جنب هم میشه کنارش از مغازه دارهای اونجا بپرسی راهنمایت میکنن 

جونت بی بلا می خواستم درباره پانسیون خصوصی ها بپرسم سر دری و.. نداره مثل اپارتمان تنها برم خطرناکه؟

پانسیون و خابگاههای مجاز حتما سردر یا تابلو کوچیک دارن عزیزم 

از کدوم شهر هستی