2777
2789
دکتر منم میگفت اصلا رویان رو پیشنهاد نمیدم . میگفت خودشو خیلی پایین تر میزنن. مام با کی شروع کردین؟ ...

جاری منم رفته بود می‌گفت افتضاح بوده پیگیریشون خوب نبوده نوبت ها دیر ب دیر بوده . ولی گاندی راضی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اگر جنین اهدایی گرفتی دقت کن به دهنده خیلی دقت کن ذ. جاری من خودش و همسرش بور و چشم رنگی هستند خانواده هر دو هم بور و چشم رنگی بعد بچه اش فوق العاده برنزه مو فرفری در حد آفریقایی ها. خیلی زنگ پوستش تیره لب های قلوه ای . انگار ملیتش مال ایران و حتی خاورمیانه نیس. انقد تو ذوق میزنه‌ هر غریبه و فامیلی تا ببینه میگه بچتون چرا این شکلی شده . بعد طفلکا ناراحت میشن. حالا شما دقت کن

دکتر منم میگفت اصلا رویان رو پیشنهاد نمیدم . میگفت خودشو خیلی پایین تر میزنن. مام با کی شروع کردین؟ ...

من یه روز همراه برادرزادم بیمارستان بودم که تخت کناریش صحبت میکردیم شرایطم گفتم اونم گفت خواهر شوهرش توی کرج انتقال داد نثبت شد اما دوتا از اشناهاشون توی مام با اطرج همین مشکل شوهر منو داشتن رفتن بادارو ۶ ماهه درمان شدن من قبلا هم توی تحقیق که میکردم از مام زیاد تعریف میشنیدم دیگه این خانم هم گفت گفتم اونجا برم میگم هنوز فقط ازمایش نوشته که انجام بدیم من از دقتش توی جلسه اول خوشم اومد اما نمیتونم قطعی بگم مام عالیه چون کاری نکردم اونجا هنوز ان شالله مال شوهر منم با دارو حل کنه چون از نظر مالی هم سختمونه بریم توی سیکل انتقال

واااای ۸ بار خدایا خودت کمکم کن من هزینه و وقت انتقال رو ندارم هم سنم ۳۸ هم شوهرم همراهی نمیکنه خدای ...

جاری من از بیست و سه سالگی شروع کرده و دقیقا ۳۸مادر شد . هزینه اش خدایی زیاده آخرین بار دقیقا گفت اندازه ی پژو پارس صفر هزینه ام شده .‌‌.ولی خب به آرزوش رسید . انشالله توام میرسی

من فرق بین میکرو و ای وی اف رو نمیدونم خودم ای وی اف کردم تو کاندی 

توی آی وی اف اسپرم ها و تخمک ها دریافت شده از دوطرف رو توی یه طرف آزمایشگاهه نیریزن که خودشون باهم لقاح انحام بکنن به طور طبیعی اما توی میکرو خوده جنین شناسای اونجا با کیفیت ترین اسپرم رو با سوزن های مخصوص تزریق میکنن به با کیفیت ترین تخمک میکرو مخصوص کسایی که بیشتر مشکل اسپرم دارن درصد موفقیتش هم بخلطر کیفیت جنین بهتره از آی وی اف

تجربه من از مام .۳۸ سالم بود رفتم مام پیش شاکریان ..قبلشم تقریبا ۲ سال پیش دکتر دیگه بودم ..خلاصه گفت اول تخمک کشی میکنم بعد بهت فرصت میدم طبیعی اقدام کنی که تخمکات ضعیفتر نشه ..دارو داد تخمک کشی کردم ۷ تا تخمک داشتم۱۰ روز بعد برا کارتدفریز زنگ زدم هی گفتن حاضر نیست یه هفته دیگه یه ماه دیگه خلاصه خورد به عید دو سال پیش ..بعد ۴ ماه با دعوا کارت فریز ومسیول آزمایشگاه جلو خودم نوشت یه چیز الکی  دادن گفتن هیچی جنین تشکیل نشده در صورتی که  تمام آزمایشهای شوهرم قبل تخمک کشی و روز تخمک کشی سالم بود ..دیگه خدا میدونه نمونه رو از بین بردن چه کاری کردن شاکریان گفت شوهرت صابون زده؟ من چند دقیقه اصلا منظورشون نفهمیدم اینقدر بی حیا بود زنیکه ‌‌.‌خلاصه دکتر و عوض کردم همون مام رفتم پیش لاهوتی مثلا اس مام ...پست بعد میگم