2777
2789

۸ تا تمک بود ببخشید .‌حالا من و شوهرم خیییللبییی منطمیم یعنی داروهامون سر دقیقه مصرف میکردیم بعد زنیکه گفتد صابون زده ؟ خلاصه گذشت رفتم تحت نطر لاهوتی تو  مام ..خلاصش کنم ۲ سال منو برد آورد ‌.تا برسه به تخمک کشی برج ۸ امسال بالاخره خانم با کلی هزینه دارو منو فرستاد تخمک کشی ۵ تا تخمک ‌.گفتم میخوام با نصر انتقال بدم ولی عوضی چون دید شرایط رحمم عالیه گفت نه بیا فرش برات انتقال بدم ..البته ۱ جنین تشکیل شد ..خلاصه نگم که سه روز بعد تخمک کشی به من گفت ۸ صبح با مثانه پر بیا مام .‌رفتم همه ماماهای شارلاتان تعجب کردن گفتن چقدر زود اومدی دکتر ۱۱ میاد ..اینقدر اون روز من استرس کشیدم خانم ۱ ظهر تشریف آورد..بردن طبقه بالا ماماهای لات بی کلاس فقط با یه دکتر مرد اونجا لاس میزدن .‌بعد این هنه معطلی یکیشون ازون ته داد زد کی پر تره زود بیاد من رفتم همش میگفتن بدو بدو .‌فرستادن تو اتاق بدو لباستو در ار بدو رو تخت بخواب ‌‌بدو بدو ‌‌حالا من از ۸ صبح اومدم این همه استرس کشیدم بلافاصله هم بعد انتقال میگن بلند شو برو بیرون حتی یک ثانیه نمیزاره بمونین ..بیرونم رو صندلی نشستیم تا ۵ نفر که بودیم انتقالات تموم بشه ..بعدم منتطر یکی که بیاد مارو با آسانسور ببره طبقه ۶ .‌خلاصه خدا لعنتش کنه .‌جنین با ارزش منو بعد ۲ سال دوندگی از بین برد ..ای وی افشم خبرش نگرفت ..به من قرص آسپرین داده بود با امپول انوکسا از روز ۹ لک بینی داشتم زنگ زدم گفت اس پرین و قط کن ..من تو ای وی قبلم اصلا لک لینک نداشتم..خلاصه مام مخصوصا لاهوتی اونجا مافیا و دلاله ..اصلا پیج گل و بلبلشو نگاه نکنین همش دروغه ..من دو سال رفتم هیچکس و ندیدم مثبت باشه همه همیشه تو سیکل انتقال بودن ..فقط یه نفر و آخرین بار دیدم حامله شده بود با ای وی اف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی توی گاندی ای وی اف داشتی و منفی شده چطور الان دودلی بین ابن سینا و گاندی و مام؟؟

من طبیعی باردار شدم الانم خداروشکر پسرم دو سالشه . برای دوستم میخواستم که همسرش ازواسپرمه

۸ تا تمک بود ببخشید .‌حالا من و شوهرم خیییللبییی منطمیم یعنی داروهامون سر دقیقه مصرف میکردیم بعد زنی ...

وای واقعااااا . من خودم‌گاندی رفتم ازین اداها نداشتن . ولی منفی شدم سه تا تخمک داشتم البته بعدش طبیعی باردار شدم خداروشکر . من خونده بودم مام قاچاق جنبن دارن احتمالن واسه شما رو هم پیچوندن . چه قدر عذاب وجدان گرفتم دوست من سوهرش ازواسپرمه من بهش مام رو معرفی کردم از تبریز هم میاد بعد لاهوتی احمقه دکترش بهش عکس رنگی نداده من خیلی اعجب کردم اخه تو گاندی به من با اینکه فکر میکردم مشکل ندارم داده بودن که مشخص شد چسبندگی داشتم اینو هر چی گفته گفته لازم نیست . منم گفتم به دوستم خواسه منفی بشه ای وی اف ت که بعدا بفرستن 

وای واقعااااا . من خودم‌گاندی رفتم ازین اداها نداشتن . ولی منفی شدم سه تا تخمک داشتم البته بعدش طبیع ...

کلا مام تمام تلاششون اینه بفرستن تو سیکل ای وی اف وتخمک  اهدایی ..‌..اینو یکی از خود کارکنان مام بهم گفت ..گفت طبقه ۴ مام که لاهوتی و نصر هستن مافیاست نیاین پیش این. البته بعد ۲ سال روز اخر به شوهرم گفته بود .دوست خودم یه ویزیت پیش لاهوتی رفت هنون اول گفت اهدایی ‌.دوستم دیگه نرفت ...منم الان خودم موندم بین گاندی و صارم یا عرفان ..خدا رو شکر که طبیعی باردار شدی به سلامتی عزیزم 

کلا مام تمام تلاششون اینه بفرستن تو سیکل ای وی اف وتخمک  اهدایی ..‌..اینو یکی از خود کارکنان ما ...

ببین دقیقا این دوست من شوهرش ازواسپرم هست ولی همش اصرار به اسپرم اهدایی و جنبن اهدایی دارن از یه طرف به دوستم میگن تو مشکلی نداری از یه طرف بهش میگن جنین اهدایی من گفتن تخمک دیگه چرا . دقیقا منم همبنو گفتم 

کلا مام تمام تلاششون اینه بفرستن تو سیکل ای وی اف وتخمک  اهدایی ..‌..اینو یکی از خود کارکنان ما ...

دوستت مشکلش چی بود . وای من چه قدر ناراحتم حالا خودم لهشون کفتم وقتی میگن برید یه جا دیگه میگه نمیخوام پرونده م‌رو‌ببرم پیش یکی دیگه

ببین گاندی چند سال پیش که من میرفتم دقیقا قبل کرونا بود کادرشون خوب بود الان نمیدونم همونه یا نه ولی صارم رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . من پیش دکتر کل شیرازی رفتم مسکل شما چیه؟ ببین من یه چیزی فهمیدم دکترا رو با سیخ بزنی خودشون خیلی بی دقتی میکنن . اخرین بار دکتر من گفت ای بو ای . من گفتم میخوام شانس خودمو امتحان کنم اگه نشد ای یو ای میکنم که خداروشکر شد 

بعد یکی از دوستام پیش اعظم محمداکبری ابن سینا رفته بود اکی شد . 

ببین دقیقا این دوست من شوهرش ازواسپرم هست ولی همش اصرار به اسپرم اهدایی و جنبن اهدایی دارن از یه طرف ...

ازو اسپرم دقیق نمیدونم چیه ‌‌ولی فکر کنم اسپرم صفره ..در اون صورت اگه زن سالم هم باشه جنین تشکیل نمیشه ولی من ت نینیسایت دیدم خانومه همسرش آزو اسپرم بود با یه عملی اسپرم و ازش گرفته بودن جنین شده بود و ای وی اف ‌کرده بود .

دوستت مشکلش چی بود . وای من چه قدر ناراحتم حالا خودم لهشون کفتم وقتی میگن برید یه جا دیگه میگه نمیخو ...

دوست من اون موقع که رفت ۴۰ سالش بود گفتن تخمکات ضعیفه ..دوستم چند وقت پریود نشده بودمن گفتم بره لاهوتی  .لاهوتی سونوگرافی داخلی کرد گفت تا دوهفته دیگه هم پریود نمیشی .‌کیست داری باید عمل بشی .. اومد خونه پریود شد ..شوهرشم دیگه نزاشت بره ..

دوست من اون موقع که رفت ۴۰ سالش بود گفتن تخمکات ضعیفه ..دوستم چند وقت پریود نشده بودمن گفتم بره لاهو ...

الان شما مشکلتون چیه ؟ الان لاهوتی به این گفته اردیبهشت بیان واسه ای وی اف نمیدونم چی بگم بهشون

حالا بزار دوستت ۶ ماه بره اگه نتیجه نگرفت ادامه نده ..مثل من دو سه سال وقت نزاره ...من انگار عقلم از دست داده بودم ...الان میگم چرا زودتر نیومدم بیرون ..من رفته بودم انتقال خانومه از خوزستان اومده بود پنجمین انتقال با لاهوتی..گفتم چرا ۴ بار منفی شدی باز اومدی پیش این ..گفت حس خوب ازش میگیرم ..کلن لاهوتی شگردشه ..هی عزیزم عزیزم آخی آخی میکنه قبافشم جمع میکنه با احساسات خانوما بازی میکنه ..من دیگه آخریا حالم از رفتارش بهم میخورد ..واقعا ۲ سال منو مچل کرد ...منم مشکلم ضعیف بودن تخمک و بسته بودن لوله هامه ..

الان شما مشکلتون چیه ؟ الان لاهوتی به این گفته اردیبهشت بیان واسه ای وی اف نمیدونم چی بگم بهشون

ببین این تصمیم دوستته ..تا اردیبهشتم چیزی نمونده ..منصرفش نکن ..انشالاه برا دوست شما مثبت بشه .‌من نمیگم اصلا مثبت نداره ولی اونقدری که اسم در کرده و تو اینستاش میزاره نیست ...بازم به دوستت نگو امیدوارم مثبت بشه ..اگه منفی شد خدای نکرده شاید خود دوستت تصمیمشو عوض کنه ..

حالا بزار دوستت ۶ ماه بره اگه نتیجه نگرفت ادامه نده ..مثل من دو سه سال وقت نزاره ...من انگار عقلم از ...

عکس رنگی نداد بهت ؟ من چسبندگی داشتم عکس رنگی خیلی کمکم کرد ببین برای من کلن مجموع کارهایی که انجام دادم با ای وی اف حتی ، کمک کرد به بارداری