۸ تا تمک بود ببخشید .حالا من و شوهرم خیییللبییی منطمیم یعنی داروهامون سر دقیقه مصرف میکردیم بعد زنیکه گفتد صابون زده ؟ خلاصه گذشت رفتم تحت نطر لاهوتی تو مام ..خلاصش کنم ۲ سال منو برد آورد .تا برسه به تخمک کشی برج ۸ امسال بالاخره خانم با کلی هزینه دارو منو فرستاد تخمک کشی ۵ تا تخمک .گفتم میخوام با نصر انتقال بدم ولی عوضی چون دید شرایط رحمم عالیه گفت نه بیا فرش برات انتقال بدم ..البته ۱ جنین تشکیل شد ..خلاصه نگم که سه روز بعد تخمک کشی به من گفت ۸ صبح با مثانه پر بیا مام .رفتم همه ماماهای شارلاتان تعجب کردن گفتن چقدر زود اومدی دکتر ۱۱ میاد ..اینقدر اون روز من استرس کشیدم خانم ۱ ظهر تشریف آورد..بردن طبقه بالا ماماهای لات بی کلاس فقط با یه دکتر مرد اونجا لاس میزدن .بعد این هنه معطلی یکیشون ازون ته داد زد کی پر تره زود بیاد من رفتم همش میگفتن بدو بدو .فرستادن تو اتاق بدو لباستو در ار بدو رو تخت بخواب بدو بدو حالا من از ۸ صبح اومدم این همه استرس کشیدم بلافاصله هم بعد انتقال میگن بلند شو برو بیرون حتی یک ثانیه نمیزاره بمونین ..بیرونم رو صندلی نشستیم تا ۵ نفر که بودیم انتقالات تموم بشه ..بعدم منتطر یکی که بیاد مارو با آسانسور ببره طبقه ۶ .خلاصه خدا لعنتش کنه .جنین با ارزش منو بعد ۲ سال دوندگی از بین برد ..ای وی افشم خبرش نگرفت ..به من قرص آسپرین داده بود با امپول انوکسا از روز ۹ لک بینی داشتم زنگ زدم گفت اس پرین و قط کن ..من تو ای وی قبلم اصلا لک لینک نداشتم..خلاصه مام مخصوصا لاهوتی اونجا مافیا و دلاله ..اصلا پیج گل و بلبلشو نگاه نکنین همش دروغه ..من دو سال رفتم هیچکس و ندیدم مثبت باشه همه همیشه تو سیکل انتقال بودن ..فقط یه نفر و آخرین بار دیدم حامله شده بود با ای وی اف