2777
2789

چند وقتی دل آشوبم یه حاجت خیلی بزرگ دارم ، میشه تو این شب عزیز ، برام دعا کنید برآورده بشه 😭 . از استرس و اضطراب روزی ۸ تا پروپرانولول میخورم . خدا کمکم کنه 

انشالله حاجت روا بشی گلم تواین شب روزها زیارت عاشورا بخون حتما اقا امام حسین کمکت میکنه ودستتو میگیره عزیزم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسین خیلی بزرگواره ان شاالله واسطه میشه برات  باهاش دردودل کن از ته دلت و زیارت عاشورا بخ ...

من از بچگیم خیلی آقا رو دوست دارم مامانم همیشه من و میبرد با خودش خدا رحمتش کنه قبل از فوتشون تازه زیارت عاشورا و حفظ شده بودند . خیلی حال دلم بده ‌. الان روضه گذاشتم نشستم سیر گریه کردم .

سلام عزیزان میشه  گزارش بزنیدبرام این تایپکمو  خیلی مهمه برام بایدپاک کنم تایپک هامو براتون ایه الکرسی میخونم هر کی  ، گزارش زد لایک کنه براش بخونم ،  لطفا عنوان گزارش رو  غیرمزتبط  بزنیدوروخدا این تایپکمو ک راجب خودکشیه گزارش،بزنیدپاک شه داداشم فمیده تایپکامومیخوادبخونهه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
برات حمد خوندم میشه واسه سلامتی بچه ی تو شکمم و سالم به دنیا اومدنش دعام کنین پنج روز دیگه زایمانم ...

مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی مهربونم. انشاالله نی نی و سالم و بغل بگیری . دعا کن منم به عشقم برسم ازش نی نی دار بشم 🥺😭

مم تاپیک دوم و گزارش زدم خیلی بلد نیستم نی نی سایت 

عزیزم رو سه نقطه میزنید  بعد میزنی عیرمرتبط ،  😢

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
اونایی که فکر میکرد دردسر داره برات و گزارش زدم