2777
2789
عنوان

مردشور هرچی بی بی چک ببرن.به بی بی چک اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10244 بازدید | 506 پست
اصلا به بی بی اعتماد نکن من تا هشت روز بعد از موعد بیبی میزدم فقط یک خط نیفتاد حتی هاله هم نداشت رفت ...

خدا از دهنت بشنوه . اخه زوره به خدا من از 15 سیکلم دارم درد میکشم . دو سه روزه پاهام دیکه انقدر ضعف داره همش دوست دارم دراز بکشم ، ابن حق من نیست 😔😔😔😔

اره تقریبا زود ب زود دستشوییم میگیره

بنظر من که بارداری ببین بارداری هم اوایل مثل درد پریودی داره منکه کمر درد بدی هم میشدم چند روز صبر کن ببین چی میشه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من که بارداری ببین بارداری هم اوایل مثل درد پریودی داره منکه کمر درد بدی هم میشدم چند روز صبر ک ...

منم از دیروز درد پری دارم 

همش میگم الانه که پریود بشم . درد پریودی های دارم ک انگار روز اول دومه پریودیمه 

@دماغ_عملیه_سایت    

خوبی عزیزم

ببین من دو روز بی بی چکمو نگه داشتم یه ذره هاله ننداخت

من فک میکنم ۷۰_۸۰ درصد بارداری

استرس به خودت نده چون تازه باردار شدی احتمالا بخاطر همون هاله اش کمرنگه

نگران نباش اصن هرچی شد فدای سرت

من که دلم روشنه بازم توکلت به خدا باشه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

خوبی عزیزم ببین من دو روز بی بی چکمو نگه داشتم یه ذره هاله ننداخت من فک میکنم ۷۰_۸۰ درصد بارداری ...

قربونت عزیزم، اعصابم داغونه، صبح بی بی گذاشتم منفی شد نیم ساعتی هم بیدار بودم، بعد خوابیدم،هی خواب میدیدم مثبت شد، هی بیدار میشدم نگاش میکردم هی میخوابیدم.دیشب ۲ خوابیدم ، صبحم از پنج بیدارم .دارم غش میکنم دیگه . شوهرمم دیشب هواب دیده مثبت شده 😔😔😔

خدا خودش کمکم کنه 👋👋😔

خدا از دهنت بشنوه . اخه زوره به خدا من از 15 سیکلم دارم درد میکشم . دو سه روزه پاهام دیکه انقدر ضعف ...

منم اوایلش یادمه خیلی احساس ضعف داشتم یادمه همون روزی که رفتم آز دادم به خاطر این بود که صبحش غش کردم..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
منم اوایلش یادمه خیلی احساس ضعف داشتم یادمه همون روزی که رفتم آز دادم به خاطر این بود که صبحش غش کرد ...

انقدر تاپیککککک مثبت کاذب مدیکور دیدم این دو سه روز که دلم میخواد کریه کنم فقط 

خوب چرا بلد نیستن یک بی بی چ معمولی مثل ادم بسازن الکی میسازن و پولمون رو هدر میدن.‌اهههههههه دلم میخواد یکی رو خفه کنم 

انقدر تاپیککککک مثبت کاذب مدیکور دیدم این دو سه روز که دلم میخواد کریه کنم فقط  خوب چرا بلد نی ...

من سر دخترم فکر کنم ده تا بی بی زدم ولی همش منفی بود سر پسرم دیگه بی بی نزدم مستقیم رفتم آز دادم که مثبت شد و عددش شد ۵۰۰۰

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...