2777
2789
عنوان

مردشور هرچی بی بی چک ببرن.به بی بی چک اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10235 بازدید | 506 پست
من سر دخترم فکر کنم ده تا بی بی زدم ولی همش منفی بود سر پسرم دیگه بی بی نزدم مستقیم رفتم آز دادم که ...

یعنی تاخیر داشتین هی میذاشتین نشون نمیداد ؟ بعد رفتین از دادین با اینکه بس بی منفی بود ؟ و از مثبت شد 

سردخترتون‌رو‌منظورمه 

یعنی تاخیر داشتین هی میذاشتین نشون نمیداد ؟ بعد رفتین از دادین با اینکه بس بی منفی بود ؟ و از مثبت ش ...

آره دیگه هشت روز از موعد گذشته بود نشون نمی‌داد بعد که رفتم آز دادم عددش۶۲۵بود و دکتر آزمایشگاه گفت قطعا باردارین دیگه خیالم راحت شد

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز موعدمه، اگه تا دو روز دیکه پری نیومد میرم از میدم . بی بی چک روژان خوبه برم پیدا کنم بخرم ؟ از ...

آره انشالله عزیزم فقط آرامشت رو حفظ کن.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
اونای قبلی زیر سه دقیقه هاله داد و قشنگ چشم گیر بود .تو تاپیک قبلیم هست . امروزی تا یکساعت هیچی .بعد ...

عزیزم بارداری امروزم اگه نشون نداده ادرارت غلیظ نبوده من مارک ویور و ویتاساین زدم خوب بود ویتاساین از مدیکور بهتر بود...فردا برو آز بده مطمعنم بارداری

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
عزیزم بارداری امروزم اگه نشون نداده ادرارت غلیظ نبوده من مارک ویور و ویتاساین زدم خوب بود ویتاساین ا ...

اره ادرارم اصلا غلیظ نیست ،اخه خیلی تشنه میشم اصلا انگار ویار آب گرفتم همش اب میخورم 

اره ادرارم اصلا غلیظ نیست ،اخه خیلی تشنه میشم اصلا انگار ویار آب گرفتم همش اب میخورم 

من دو روز قبل موعد بی بی حاله انداخت..یک روز قبل موعد ادرارم حسابی غلیظ بود بی بی پر رنگ شد..روز موعدم ادرارم اصلا غلیظ نبود بی بی زیاد پر رنگ نشد دیگه رفتم آز باردار بودم..الانم خیالت راحت نی نی داری چون زیر۵دقیقه بی بی ها رنگ گرفتن..علائم چی داری؟سینه درد نداری؟

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
من دو روز قبل موعد بی بی حاله انداخت..یک روز قبل موعد ادرارم حسابی غلیظ بود بی بی پر رنگ شد..روز موع ...

علایم که سرتاپا علایمم .بافت سینم درد میکنه از زیر یغل تا نوک سینه هرزگاهی تیر میکشه . زیر دلم درد میکنه سنگینه ورم کرده . زود ل ژود دستشویی میرم . تخمدانام تیر میکشه میزنه به ران پام . ساق پاهام درد داره 

من دو روز قبل موعد بی بی حاله انداخت..یک روز قبل موعد ادرارم حسابی غلیظ بود بی بی پر رنگ شد..روز موع ...

هی میگم از اللن اب نخورم تا ادرارم غلیظ بشه، هم اینکه بهش فکرمیکنم اب نخورم شدیدددددتشنم میشه آب دهنم خشک میشه 

باز میرم اب میخورم میگم لیوانه اخره خخخخ ولی باز تشنم میشه

علایم که سرتاپا علایمم .بافت سینم درد میکنه از زیر یغل تا نوک سینه هرزگاهی تیر میکشه . زیر دلم درد م ...

اینا همه علائمش هم هست..من همیشه یک هفته یا ۱۰روز قبل پری نوک سینه هام درد میگرفت بعد خوده بافت سینم درد میگرفت...این دفعه که باردار بودم از فردای تخمک گذاری یعنی۱۲روز قبله پری اول بافت سینم درد گرفت و کم کم شدید شد بعدش نوک سینم درد گرفت..رنگ نوک سینمم تغییر کرد تیره تر شد زود به زود هم میرم دسشویی..روز موعد هم درد تخمدان داشتم..فردا برو آز بده استرس هم از خودت دور کن که سمه

هی میگم از اللن اب نخورم تا ادرارم غلیظ بشه، هم اینکه بهش فکرمیکنم اب نخورم شدیدددددتشنم میشه آب دهن ...

اشکال نداره برو آز بده بهتره بی بی چکه اب هم بخور بدنت نیاز داره