2777
2789
عنوان

مردشور هرچی بی بی چک ببرن.به بی بی چک اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10235 بازدید | 506 پست
بعضی ها با همون هاله خط تبخیر باردار بودن حالا من ...... دیگه امید ندارم  زود خسته شدم  ...

وای چقدر مثل منی منم تازه یه هفته ست اقدام کردم همش میگم ماه دیگه باردار نبودم چی من خیلی عجولم زود خسته میشم زود جا میزنم پنج سال سال جلوگیری کردم دوستم ۸ سال باردار نمیشد هی بهش میگفتم اووو ول کن بابا بچه چیه حالا مگه مهم واجبه فلان الان میترسم بخاطر اون حرفهام خدا بزنه تو سرم یا دیر باردار شم یا اصلا نشم خدا کنه بشممممم ماه دیگهههه الان شما هنوز که پریود نشدی میخوای برو از خون بده

عزیزم من دو روز از موعدم افتاد عقب بیبی چک حتی هاله هم ننداخت رفتم پروژسترون زدم پریود بشم پنج روز بعد موعدم دیدم یه هاله انداخت رفتم آزمایش باردار بودم 

شاید زود زدی بیبی چک هاتم خیلی از من پررنگ تره برو به آزمایش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار بود امروز اگه بی بی پر رنگ شد برم از .‌‌‌‌‌ولیپر رنگ نشد ک هیچ هاله هم نداد .  واژنم  ...

صبر‌کن انشالله که خدا دامنت رو‌سبز‌کنه

نمیدونم این چه حکمتیه خدا به اونایی که انقدر مشتاق هستن نمیده یا دیر میده به منی که از بچه بیزارم به قول‌قدیمی ها به باد پتو حامله میکشیم 

اولی چنددقیقه بعد هاله انداخت؟ صبور باش عزیزم

اونای قبلی زیر سه دقیقه هاله داد و قشنگ چشم گیر بود .تو تاپیک قبلیم هست . امروزی تا یکساعت هیچی .بعد دو ساعت هاله صورتی کمرنگ که مشخصه خط تبخیره تو عکس ختی دیده نمیشه 😔😔

وای چقدر مثل منی منم تازه یه هفته ست اقدام کردم همش میگم ماه دیگه باردار نبودم چی من خیلی عجولم زود ...

عزیزم یه هفته چیزی نیست ولی جلوگیری پنج سال زیاده من بی دلیل یک سال و نیم باردار نشدم نباید که آدم نا امید بشه

ببین من در حدی دل درد پریودی داشتم که از جام تکون نمیخوردم که پریود نشم ماه رمضونم بود خوشحال بودم پ ...

منم دل درد پریودی دارم انگار مثلا روز دوم یا اول پریودمیه درد دارم . در حدی که دیشب نمیتونستم از جام بلند شم از دستوشیی داشتم میترکیدم 

عزیزم بی بی چک هاتو دیدم  حامله هستیاااا

امروز زدم گلم بعد دو ساعت هاله داد که تو عکسم به زور دیده میشه 

مگه نباید هر پر رنگ تر بشه 

😔😔😔😔

ادرارم اصلا صبح ها دیگه غلیظ نیست . با اینکه دیشب زود رفتم دستشویی اب هم دیروز کم خوردم 

ولی صبح روشنه روشنننن بود 

وای چقدر مثل منی منم تازه یه هفته ست اقدام کردم همش میگم ماه دیگه باردار نبودم چی من خیلی عجولم زود ...

امروز‌موعدمه گلم .‌‌ منم خسته شدم .ب شوهرم میگم دیگه حوصله افدام و کیت تخمک گذاری اینا ندارم . 😔😔😔 

اونای قبلی زیر سه دقیقه هاله داد و قشنگ چشم گیر بود .تو تاپیک قبلیم هست . امروزی تا یکساعت هیچی .بعد ...

بی بی چکاتو دیدم عزیزم همه مثبتن که

انشاالله بارداری. ولی بازم خودتو امیدوارنکن که اگههههه خدای نکردی نبودی  ناامید نشی

ولی بنظرم هستی اگه سابقه کیستو تنبلی نداری.چون احتمال مثبت شدن بی بی چک براثراینا هست

دردم از یار است و درمان نیز هم