تو تاپیک قبلیم بی بی چک گذاشتم هاله چشم گیری بود ..صبح یکی دیگه گذاشتم همون مارک که اگه پر رنگه برم آز بدم .بعد دوساعت فقط هاله ضعیففففف صورتی داده که شابد خط تبخیره. امروژ موعدمه کلی درد دارم. ادرارم چند روزه اصلا غلیظ نیست و رنگش روشنه مثل قبل زرد نیست صبح ها
بعضی ها با همون هاله خط تبخیر باردار بودن حالا من ...... دیگه امید ندارم زود خسته شدم ...
وای چقدر مثل منی منم تازه یه هفته ست اقدام کردم همش میگم ماه دیگه باردار نبودم چی من خیلی عجولم زود خسته میشم زود جا میزنم پنج سال سال جلوگیری کردم دوستم ۸ سال باردار نمیشد هی بهش میگفتم اووو ول کن بابا بچه چیه حالا مگه مهم واجبه فلان الان میترسم بخاطر اون حرفهام خدا بزنه تو سرم یا دیر باردار شم یا اصلا نشم خدا کنه بشممممم ماه دیگهههه الان شما هنوز که پریود نشدی میخوای برو از خون بده
عزیزم من دو روز از موعدم افتاد عقب بیبی چک حتی هاله هم ننداخت رفتم پروژسترون زدم پریود بشم پنج روز بعد موعدم دیدم یه هاله انداخت رفتم آزمایش باردار بودم
شاید زود زدی بیبی چک هاتم خیلی از من پررنگ تره برو به آزمایش
اونای قبلی زیر سه دقیقه هاله داد و قشنگ چشم گیر بود .تو تاپیک قبلیم هست . امروزی تا یکساعت هیچی .بعد دو ساعت هاله صورتی کمرنگ که مشخصه خط تبخیره تو عکس ختی دیده نمیشه 😔😔