2777
2789
عنوان

مردشور هرچی بی بی چک ببرن.به بی بی چک اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10235 بازدید | 506 پست
اگه نشم تا دو روز دیگه میرم 😔😔😔

تکرر ادرار علامت بارداریه 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چکاتو دیدم عزیزم همه مثبتن که انشاالله بارداری. ولی بازم خودتو امیدوارنکن که اگههههه خدای نکر ...

نه همیشه پری منظم بوده 

من حتی پریودی هام همیشه بی دردسر میومد . نهایت روز اول یکم درد داشتم . هیچ‌علایمی هیچ وقت قبل پریودی نداشتم فقط همیشه قبل پری اشتهام زیاد میشد که میفهمیدم نزدیک پریودیه.یا صورتک یکی دوتا جوش میزد همین . 

من ده روز بعد موعد سه تا بی بی زدم 

فکر کنم تو تاپیکام باشه 

انقدر هالش کمرنگ بود که میگفتن منفیه🙄 

همون شب آزمایش دادم مثبت بود الانم 20 هفته ام

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

استارتر ماه قبل که اقدام کردی سر وقت پریود شدی یا عقب جلو شد؟؟؟ 

تو الان بارداری بی بی چک هات رو دیدم خیلی هاله واضحی داره.....سه روز دیگه دوباره بزن یه نظر من هستی چون قشنگ معلومه مبارک باشه واسه منم دعا کن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عزیزم یه هفته چیزی نیست ولی جلوگیری پنج سال زیاده من بی دلیل یک سال و نیم باردار نشدم نباید که آدم ن ...

آخه دوستم بعد ۷ سال جلو گیری با اولین اقدام شد بعد منم یه سقط داشتم پنج سال پیش سقط عمدی چون در بدترین شرایط ممکن بودم اگه به دنیا میاوردمش هم اون بدبخت میشد هم من دقیقا یک ماه و پنج روزم بود همش میترسم سر اون سقط اسیب دیده باشم نمیدونم خیلی فکرم درگیره 

خوب برم اگه بگه کمه چی  با بی بی هاله باید چند باشه ؟

عزیزم به نظر من صبر کن یه هفته از موعدت بگذره بعد برو ارمایش بده،گفتم بالاتر دقیقا منم مثل شمام امروز موعدمه،دیروز بی بی زدم مثبت بود و دیروز رفتم آزمایش دادم ۸۶ بود گفتن باید چند روز دیگه تکرار کنم.من نتونستم صبر کنم زود رفتم آز دادم ولی حالا دوباره کاری شد!

اصلا به بی بی اعتماد نکن من تا هشت روز بعد از موعد بیبی میزدم فقط یک خط نیفتاد حتی هاله هم نداشت رفتم آز بتا دادم عددش ۶۲۵ بود

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...