تو تاپیک قبلیم بی بی چک گذاشتم هاله چشم گیری بود ..صبح یکی دیگه گذاشتم همون مارک که اگه پر رنگه برم آز بدم .بعد دوساعت فقط هاله ضعیففففف صورتی داده که شابد خط تبخیره. امروژ موعدمه کلی درد دارم. ادرارم چند روزه اصلا غلیظ نیست و رنگش روشنه مثل قبل زرد نیست صبح ها
بی بی چکاتو دیدم عزیزم همه مثبتن که انشاالله بارداری. ولی بازم خودتو امیدوارنکن که اگههههه خدای نکر ...
نه همیشه پری منظم بوده
من حتی پریودی هام همیشه بی دردسر میومد . نهایت روز اول یکم درد داشتم . هیچعلایمی هیچ وقت قبل پریودی نداشتم فقط همیشه قبل پری اشتهام زیاد میشد که میفهمیدم نزدیک پریودیه.یا صورتک یکی دوتا جوش میزد همین .
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم یه هفته چیزی نیست ولی جلوگیری پنج سال زیاده من بی دلیل یک سال و نیم باردار نشدم نباید که آدم ن ...
آخه دوستم بعد ۷ سال جلو گیری با اولین اقدام شد بعد منم یه سقط داشتم پنج سال پیش سقط عمدی چون در بدترین شرایط ممکن بودم اگه به دنیا میاوردمش هم اون بدبخت میشد هم من دقیقا یک ماه و پنج روزم بود همش میترسم سر اون سقط اسیب دیده باشم نمیدونم خیلی فکرم درگیره
خوب برم اگه بگه کمه چی با بی بی هاله باید چند باشه ؟
عزیزم به نظر من صبر کن یه هفته از موعدت بگذره بعد برو ارمایش بده،گفتم بالاتر دقیقا منم مثل شمام امروز موعدمه،دیروز بی بی زدم مثبت بود و دیروز رفتم آزمایش دادم ۸۶ بود گفتن باید چند روز دیگه تکرار کنم.من نتونستم صبر کنم زود رفتم آز دادم ولی حالا دوباره کاری شد!