2777
2789
عنوان

مردشور هرچی بی بی چک ببرن.به بی بی چک اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10232 بازدید | 506 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم، اعصابم داغونه، صبح بی بی گذاشتم منفی شد نیم ساعتی هم بیدار بودم، بعد خوابیدم،هی خواب م ...

مگه نباید توو سه دقیقه خط دوم پر رنگ بشه؟ چند ساعت بمونه بعد دو خط بی افته و مثبت باشه اوکیه؟

سلام عزیزم پریود چند روز عقب بی افته باید بی بی استفاده کرد؟

سلام گلم

معمولا میگن چند روز بعد پریود بی بی چک بزنین یا ۱۴ روز بعد اقدام

من خودم ۴ روز قبلش زدم ک فک کنم لقاح زود انجام شده بود بستگی به روز تخمگ گذاری داره

سلام گلم معمولا میگن چند روز بعد پریود بی بی چک بزنین یا ۱۴ روز بعد اقدام من خودم ۴ روز قبلش زدم ک ...

سلام عزیزم من بدنم جوریه که روزای تخمک گذاریمو میفهمم کی هست. اولین اقدام هستم و طبق سونوگرافی و مشورت پزشک ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ آبان روزای تخمک گذاریم بود و فولیکول غالب داشتم و اقدام کردم الان چند روزه لک دارم از ۵ آذر تا الان که هشتم آذر لک دارم اونم وقتی دستشویی میرم و موقع استفاده از دستمال کاغذی متوجه میشم. لباسمم کثیف نمیکنه. ۱۳آذر یا ۱۴آذر طبق معمول باید پری بشم. ولی ۹روز زودتر لک شدم تا دیروز خیلی ناراحت بودم که اینطوری شده ولی از امروز تصمیم گرفتم حرص نخورم بابتشو فکر و خیال نکنم . هرچی خدا بخواد همون میشه... ولی ته دلم مزگم خدا کنه نی نی باشه توو شکمم😩

سلام گلم معمولا میگن چند روز بعد پریود بی بی چک بزنین یا ۱۴ روز بعد اقدام من خودم ۴ روز قبلش زدم ک ...

به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد و سالمو صالح باشه برای منم دعا کن دوستم😍😘

سلام عزیزم من بدنم جوریه که روزای تخمک گذاریمو میفهمم کی هست. اولین اقدام هستم و طبق سونوگرافی ۲۸ و ...

تجربه ی من شاید به درد خورد

من ۳ ماه اقدام کردم کیت میذاشتم تا روز دقیق تخمگ گذاریم بدونم که حتما باردار بشم اون سه ماه خیلی استرس داشتم و روز شماری میکردم آخرشم پریود میشدم دیگه تصمیم گرفتم اقدام نکنم و برم باشگاه و کارای شخصی خودم انجام بدم جلوگیری هم طبیعی بود 

۲ماه جلوگیری داشتیم تا این ماه ک باردار شدم و استرس نداشتم و اصلا انتظارش هم نداشتیم ۱ونیم ماه بود میرفتم باشگاه و بیشتر ورزش شکمی میکردم و روزای پریودی هم چون دلدرد شکمی زیاد دارم شال گرم میکردم شکمم میذاشتم 

برای لاغری شکمم سیاهدانه می‌مالیدم شکمم شب میخواییدم

و هیچکدوم این کارا هم  برای بارداری نمیکردم بعد فهمیدم تاثیر داشته 

به نظرم بی خیالی و استرس نداشتن خیلی تاثیر داره خودت جوری سرگرم کن بدون برنامه برو جلو

تجربه ی من شاید به درد خورد من ۳ ماه اقدام کردم کیت میذاشتم تا روز دقیق تخمگ گذاریم بدونم که حتما ب ...

آره من از وقتی که لک دیدم فکرم درگیر شدـ

خلق و خومم عوض شده زود عصبی میشم کلافه میشم خسته میشم و بی حوصله و....... ما تا حالا اقدام نکرده بودیم. موقع اقدامم اصلا استرس نداشتم چون میگفتم روزای تخمک گذاریمه و تخمکمم فعاله و اسپرم شوهرمم عالی بود یعنی آزمایش اسپرم داد حتی اونم قبل اقدام.... ممنوم عزیزم بابت تجربه ات خیلی گلی😘

سلام 

من این ماه با چندروز تاخیر پریود شدم منتها خون ریزی فقط روز اول داشتم و بقیش فقط لک بود علائمم به شدت سینه درد داشتم و کمردرد و پادرد الان یک هفته میگذره از روزی که پریود شدع بودم ولی کم و بیش لک دارم و نوک سینه هام درد میکنه بی بی چک زدم منفی شد نمیدونم چیکارکنم