2777
2789
عنوان

حملات پانیک بعد عمل بینی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 95 پست
ن خیالت راحت راحت باشه اینام طبیعیه اوایل ب مرور درست میشه چون مال منم همه اینا درست شد با این ک نیم ...

خداروشکر 

نه ابجی دکتر من جراح فک و صورت بود 

من با ظاهر بینیم مشکلی ندارم فقط از عوارضاش میترسم که درست نشم 🥺افکارمم دست خود نیس متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش الانم اگ یذره احساس کنم داخلش چیزی هس آزار دهندس باید تمیز تمیز باشه تا راحت باشم برا هم ...

اره منم همینطورم 

من قبلا حموم به حموم ببخشید فین میکردم الان روزی چند دفعه 

راستش الانم اگ یذره احساس کنم داخلش چیزی هس آزار دهندس باید تمیز تمیز باشه تا راحت باشم برا هم ...

الان همین پیام تو منو مثلا به استرس انداخت ابجی حس میکنم همش دماغ عملی دردسره 

یعنی واقعا عادی میشه واسه ادم 

ادم اوکی میشه ؟؟

خداروشکر  نه ابجی دکتر من جراح فک و صورت بود  من با ظاهر بینیم مشکلی ندارم فقط از عوارضا ...

درکت میکنم گلم ولی هر چقد استرست بیشتر باشه بدتر میشه بالاخره جراحی کردیم و زیر تیغ رفتیم نمیشه ک عوارض نداشته باشه ی قرص مسکن برا سردرد هم بخوریم کلی عوارض داره دیگ این ک جراحیه بزرگیه ولی خودتو نگران نکن اگ عوارضش اونقد جدی بود اینهمه آدم عمل نمیکرد الان همه عمل کردن عزیزم این مشکلاتی ک الان تو داری بخدا این دماغ عملیای ک تو خیابون میبینی همه این مشکلاتو داشتن اوایل الان نبین راحت میگردن چن سال گذشته مث بینی قبلشون شده و راحتن باهاش،سعی کن زیاد تو گوگل در مورد عوارض و اینا مطلب نمونی تو نت همیشه الکی بزرگنمایی میکنه حتی برا سرماخوردگی سرچ کنی میاره سرطان فلان ادمو دیوونه میکنه

درکت میکنم گلم ولی هر چقد استرست بیشتر باشه بدتر میشه بالاخره جراحی کردیم و زیر تیغ رفتیم نمیشه ک عو ...

اره واقعا بخدا من که نابود شدم خاهر تو این دوماه 

ابجیم میگه گذشت زمان همه چیو حل میکنه میگه تو با ظاهرش مشکل نداری بقیه چیزا تا سال بعد اوکی میشه 

ولی من خیییلی استرسی ام الانم پیش روانپزشک رفتم دارو مصرف میکنم یکم بهترم 

ولی جز صبر کار دیگه نمیتونم کنم باید فقط صبر کنم بلکه بهتر شم 

گلم ما حتی قبل از عمل هم خوشمون نمیومد تو بینی‌مون چیزی باشه تمیزش میکردیم مگ ن؟همه آدما بینیشونو تمیز میکنن هر از گاهی الان بینی تراش خورده ی خورده کوچیکتر شده جمع و جور تر شده بالاخره ی ذره ک پر بشه احساس خوبی ب ادم دس نمیده باید خالیش کرد

اره واقعا بخدا من که نابود شدم خاهر تو این دوماه  ابجیم میگه گذشت زمان همه چیو حل میکنه میگه ت ...

اره گلم بخدا بهت قول میدم تا یکسال ک اوکی اوکی میشی اگ کار دکترت خوب بوده،من متاسفانه با ظاهرش مشکل دارم این تا آخره عمره🥺من چی بگم پس😞

عزیزم ب دکترت نشون دادی؟سمت دود و اینام نرو خدای نکرده عفونت نکنه

دکتر میگه ورمت خوب بشه باقیش حله نمیدونم که 

نه خیلی مراقبم جلوی کولر نمیشینم کلا مراقبم ولی فقط خودمو بابت عملم سرزنش میکنم کاش این روزا زود تموم شه فقط

دکتر میگه ورمت خوب بشه باقیش حله نمیدونم که  نه خیلی مراقبم جلوی کولر نمیشینم کلا مراقبم ول ...

منم خییییلی خودمو سرزنش میکنم ولی چ میشه کرد هیچوقت زمان ب عقب برنمیگرده کاش منم با ظاهرش مشکلی نداشتم خیلی سخته واقعا

اره گلم بخدا بهت قول میدم تا یکسال ک اوکی اوکی میشی اگ کار دکترت خوب بوده،من متاسفانه با ظاهرش مشکل ...

من دماغم استخونی بود و فقط بخاطر غوزش از نیم رخ رفتم واقعا هم قشنگ شده چهره ام و چشام تازه درشتر ددیده میشه ولی باز این وسواس فکری نمیزاره منو 

مثلا امروز یکم گریه کردم چنان کیپ شد مجبور شدم برم پای روشویی فین کنم تا راه نفسم باز شه 

ولی خب قبلا اینطوری نبود میترسم این چیزاش درست نشه و همین نمیزارع لذتی ببرم ازش 

من دماغم استخونی بود و فقط بخاطر غوزش از نیم رخ رفتم واقعا هم قشنگ شده چهره ام و چشام تازه درشتر ددی ...

هم من هم دخترعموم عمل کردیم اونم اوایل خیلی گریه میکرد بابت همین قضیه ک کیپ بود میگف نفسم بالا نمیاد دارم خفه میشم اما الان اوکی اوکی شده تا همین ۳یا ۴ماه اوکی میشی

منم خییییلی خودمو سرزنش میکنم ولی چ میشه کرد هیچوقت زمان ب عقب برنمیگرده کاش منم با ظاهرش مشکلی نداش ...

اره خدایی سخته شاید اگه با ظاهرش مشکل نداشتی الان خییلی بهتر بود حالت 

چون ماها بخاطر ظاهر رفتیم زیر تیغ 

منم زیاد از ظاهرش خوشم نمیاد راسش ولی دیگران میگن خوب شدی اوووونقدر فکرم درگیر چیزای دیگست که به ظاهرش اصلا فکر نمیکنم 

هم من هم دخترعموم عمل کردیم اونم اوایل خیلی گریه میکرد بابت همین قضیه ک کیپ بود میگف نفسم بالا نمیاد ...

ان شاالله نفست حق باشه خاهر منم خوب شم 

ادم وااااقعا چرا قدر چیزیکه خدا داده رو نمیدونه من واقعا همه میگن خوب کردی عمل کردی ولی از درونم خبر ندارن که داغونم یعنی داغون