2777
2789
عنوان

حملات پانیک بعد عمل بینی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 95 پست
هیچکدام عزیزم 😀باور کن مثل همه آدمای دیگه ایم 

همش میرم جلوی اینه میگم واااای چرا اینقد از روبه رو ‌پهنه دماغم واسه منکه استخوونی بود 

مثلا میگم نکنه برم فلان مهمونی دماغم یهو. کیپ بشه نتونم نفس بکشم درحالیکه با منطق بخای فکر کنی اینا ممکن نیس اگرم باشه کیپ شدن یه طرفه بینی مختل نمیکنه مهمونی ادمو ولی منو عجیب میریزه بهم 

مثلا میگم فلان زیارتگاه یا فلان عزا نتونم با دماغ عملی مثل قبل گریه کنم اونوقت چیکار کنم 

بعد اخرش یکی میاد تو ذهنم میگه دیدی دماغ عملی دردسره چرا عمل کردی مگه دماغ خودت چش بود کاش عمل نمیکردی و بعدش تپش قللللب شدید و حمله عصبی و افسردگی و پشت بندش گریه شدید و غم و اندوه بهم دست میده و میگم کااش بمیرم 

ممنون که وقت گذاشتی و دردمو خوندی 🫂😔

۲۷سالمه عزیزم  مثلا ینفر گفت بعد عمل نمیشه اب دماغو بالاکشید موقع مریضی همینجوری میاد  م ...

وا 

اون اونطوره دلیل نداره بقیه باشن 

مگه بینی بی حسه ک نمیشه 

چ حرفا میزنن مردم 🥸🥸

مواظبت کن چیزیش نمیشه 

این حرفا رو هم باور نکن 😘ی پیجی هست مال عمل بینی کاش ادرسشو داشتم 

واقعیت های عمل رو میگه 

خیلی خوبه 

اگه پیدا کنم برات میفرستم عزیزم 

میشه عکس بینیتو بزاری ببینم 

مشتاق شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میرم جلوی اینه میگم واااای چرا اینقد از روبه رو ‌پهنه دماغم واسه منکه استخوونی بود  مثلا م ...

اخی عزیزم ب نظرم موقع اینکه بخوای فکر کنی سریع آهنگ بزار برا خودت ک فکرت سمت آهنگ بره 

اصلا فکر سم هست برامون 

منم جوری دیگه خودمو اذیت میکنم 

ولی فهمیدم فکر کردن ادمو دیوونه میکنه عزیزم 

دمنوش زعفران دارچین هل آرومت میکنه حتما استفاده کن 

دعا میکنم برات ک زودتر آروم شی 😘🤲🤲🤲

فدااااااای دختر زیبا و مهربون 

اخی عزیزم ب نظرم موقع اینکه بخوای فکر کنی سریع آهنگ بزار برا خودت ک فکرت سمت آهنگ بره  اصلا فک ...

یه عده ته دل ادمو خالی میکنن فقط بخدا 

منم که حسساااااس. و وسوااااااااس دیگه خدا بهم رحم کنه 

عزیزم درخواست دوستی دادم اونجا عکسمو میفرسم ببینی

اخی عزیزم ب نظرم موقع اینکه بخوای فکر کنی سریع آهنگ بزار برا خودت ک فکرت سمت آهنگ بره  اصلا فک ...

بازم مرسی از حرفا و انرژی مثبتت ابجی 

از حرفات شات انداختم بمونه گالریم و هر روزبخونم و انرژی بگیرم 

توکل اول و اخر بازم بخدا 

ان شاالله منم به زودیه گذر کنم ازین شرایط سخت 

بازم مرسی ابجی😘