2777
2789
عنوان

حملات پانیک بعد عمل بینی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 95 پست
عزیزم من این سفتی نوکش ک مث سنگه تا الان ک یکسال گذشته هنوزم خوب نشده اصلا باهاش راحت نیستم همین ی س ...

هوووووووف چی بگم خاهر 🫂

بدتر استرس گرفتم من 

من از ظاهرش راضی ام شکر خدا فقط از عوارضاش میترسم 

از بعدش 

افکار منفی پدرمو دراورده همش کارم شده نذر و نیاز و دعا 

همش فکر سرماخوردگی و زمستون و سختی دماغ عملی بودن 

کلافه ی کلافه شدم بخداوندی خدا😔😔😔

هوووووووف چی بگم خاهر 🫂 بدتر استرس گرفتم من  من از ظاهرش راضی ام شکر خدا فقط از عوارضاش میتر ...

گلم هر چقد بیشتر بگذره میگن بهتر میشه نگران نباش تازه دوماهه عمل کردی چن سال ک بگذره خیلی بهتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم هر چقد بیشتر بگذره میگن بهتر میشه نگران نباش تازه دوماهه عمل کردی چن سال ک بگذره خیلی بهتر میشه

نمیدونم ابجی منم خییییلی پشیمونم احساس میکنم تو کار خدا دست بردم 

منم سر یه غوز نیم رخ رفتم عمل کردم فک نمیکردم اینقدر عذاااااب بکشم و حالا عوارضاشم بیاد سراغم 

کاش یه نفر قبل عمل واااقعا توجیهم میکرد 

همش خودمو سرزنش میکنم کارم شده غم و غصه🥺😔😔

نه عزیزم اما تو فکرشم پول نیس فعلا حاملم هستم😂

جدی حامله ای

مبارک باشه 

میگن دعای خانم حامله زود میگیره 

میشه ازت خواهش کنم همین الان برام از ته دلت دعا کنی ابجی🫂🥺🙏

دعا کنی که این عمل هیچ عارضه ای روم نزاره و حالم خوبه خوب شه چون شدید تو عذااابم 

جدی حامله ای مبارک باشه  میگن دعای خانم حامله زود میگیره  میشه ازت خواهش کنم همین الان ...

عزیزم ایشالا هیچی نمیشه 

اینا همه تفکرات ذهنته من دختر عموم عمل کرد الان انقد راضیه ن تنها اون خیلیای دیگه هیچ عوارضی براشون نداشته فقط میگن سه ماه اول مراقب باشی ضربه نخوره همین بعدش به این روزات میخندی 

خیلی خیلی برات دعا میکنم عزیزم ایشالا ک به خوشی تموم شه این دورت❤

نمیدونم ابجی منم خییییلی پشیمونم احساس میکنم تو کار خدا دست بردم  منم سر یه غوز نیم رخ رفتم عم ...

کاش منم یکی میگفت بعدش استرس داره اصلا همچین کاری نمیکردم من از یکی ک مثلا فامیله هم پرسیدم بعدش استرس داشتی جلو من گفت ن خیلی راحته هیچ استرسی هم نداره منم رفتم بعدا از یکی شنیدم همین طرف خودش خیییییییلی استرس داشته ولی بمن چیزی نگفت بعضیا خیلی نامردن😔

کاش منم یکی میگفت بعدش استرس داره اصلا همچین کاری نمیکردم من از یکی ک مثلا فامیله هم پرسیدم بعدش است ...

بدبختی من خودم اولین نفری ام که تو کل فامیل عمل کردم 

من اگه مطمعن باشم تا یسال دیگه حالم خوب میشه امیدوار میشم 

مثلا سمت راستم کیپ میشه میترسم درست نشه چون با نور گوشی نگاه میکنم التهابش نسبت به ماه پیش تغییری نکرده 

همش ترس دارم استرس دارم کیپ شدناش درست نشه 

کاش منم یکی میگفت بعدش استرس داره اصلا همچین کاری نمیکردم من از یکی ک مثلا فامیله هم پرسیدم بعدش است ...

عزیزم به نظرت من خوب میشم 

مثلا تنفسم مثل قبل راحت میشه 

شما تو سرما خوردگی مثل قبل بودی 

تو تاپیکت دیدم گفتی بارداری بسلامت فارغ شی برام توروخدا دعا کن 

خانم باردار دعاش زود میرسه به اجابت🥺🙏

بدبختی من خودم اولین نفری ام که تو کل فامیل عمل کردم  من اگه مطمعن باشم تا یسال دیگه حالم خوب ...

درست میشه گلم مگ میشه درست نشه واااای یادم اومد منم اوایل خیییلی کیپ بود بزور نفس میکشیدم انگار تو قبر بودم بعدش رفتم ی دکتری میدونی چیکا کرد دستمال کاغذی لوله پیچ کرد خیلی باریک و بلند اندازه ی مداد بلند فرو کرد تو سوراخ دماغم رفت تا مغزم یبار دو بار سریع همینکارو کرد بینیم باز شد قبلش داشتم دیوونه میشدم ولی تا همون چن ماه اول بود یادم نیس دقیق تا کی ولی الان از اون لحاظ اوکیم و مشکلی ندارم خداروشکر

درست میشه گلم مگ میشه درست نشه واااای یادم اومد منم اوایل خیییلی کیپ بود بزور نفس میکشیدم انگار تو ق ...

منم هشتاد درصد بهتر شده تنفسم ولی هنوز کامل مثل قبل نشده یا مثلا از پله بالا میرم یا زیر دوش یا مثلا پشت سر هم حرف میزنم نفس کم میارم میترسم اینا اوکی نشه 🥺🥺

عزیزم به نظرت من خوب میشم  مثلا تنفسم مثل قبل راحت میشه  شما تو سرما خوردگی مثل قبل بودی ...

باشه گلم چشم حتما برات دعا میکنم😘اینقد نگران نباش بخدا درست میشه همش از ورمه ک الان احساس کیپ بودن و راحت نبودن باهاش داری الان حتی داخل بینیتم پر از ورم هس صب کن تا زخما کاملا خوب بشن

باشه گلم چشم حتما برات دعا میکنم😘اینقد نگران نباش بخدا درست میشه همش از ورمه ک الان احساس کیپ بودن ...

مرسی مهربون راسی یسوال دیگه دارم البته ببخشید بینی شماهم اوایل تندتند پر. میشد انگار مخاطش بیشتر شده 

البته ابریزش ندارما 

کی بهتر شد 

الان بعد یسال مثل قبل همون روزی یبار اول صبح بینیتو پاک میکنی؟؟

منم هشتاد درصد بهتر شده تنفسم ولی هنوز کامل مثل قبل نشده یا مثلا از پله بالا میرم یا زیر دوش یا مثلا ...

ن خیالت راحت راحت باشه اینام طبیعیه اوایل ب مرور درست میشه چون مال منم همه اینا درست شد با این ک نیمه فانتزی کرده و تراشیده ک الان باید تنفسم مشکلدار میشد اما نشده!شما دکترت حلق و بینی بود؟

مرسی مهربون راسی یسوال دیگه دارم البته ببخشید بینی شماهم اوایل تندتند پر. میشد انگار مخاطش بیشتر شده ...

راستش الانم اگ یذره احساس کنم داخلش چیزی هس آزار دهندس باید تمیز تمیز باشه تا راحت باشم برا همین همین ک احساس کنم چیزی هس با گوش پاکن تمیز میکنم بعدش راحت تنفسم اوکی