2777
2789
عنوان

حملات پانیک بعد عمل بینی 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 95 پست
اره خدایی سخته شاید اگه با ظاهرش مشکل نداشتی الان خییلی بهتر بود حالت  چون ماها بخاطر ظاهر رفت ...

دقیقا گلم ما چون بینی قبلمون زیاد مشکل نداشته الان اونقدر ک باید راضی باشیم نیستیم ‌میگیم اینهمه سختی و زجر الکی کشیدیم برا هیچ و پوچ

ان شاالله نفست حق باشه خاهر منم خوب شم  ادم وااااقعا چرا قدر چیزیکه خدا داده رو نمیدونه من واق ...

عزیزم بعضی وقتا بخاطر دارو بیهوشی هم میشه تا ی مدت حالت اینجوری بشه ها شاید تاثیر دارو بیهوشیه افسردگی بعداز عمل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا گلم ما چون بینی قبلمون زیاد مشکل نداشته الان اونقدر ک باید راضی باشیم نیستیم ‌میگیم اینهمه سخت ...

من الان تو اطرافم سه نفر عمل کردن که .واااقعا بی عیبترین دماغارو داشتن از منم دماغاشون قشنگتر بود 

اونارو دیدم یکم به خودم امیدوارم شدم که عملم زیاد اشتباه نبوده دیگه مجبورم خودم به خودم روحیه بدم 

عزیزم بعضی وقتا بخاطر دارو بیهوشی هم میشه تا ی مدت حالت اینجوری بشه ها شاید تاثیر دارو بیهوشیه افسرد ...

مامانم میگه برو سرکار 

میگم اگه سرکار برم بلکه بهتر شم 

میگم با مشغول کردن خودم بلکه زمان زود بگذره و این روزای مضخرف زوووود گذر کنه بره چون خونه ام همش فکرم بیشتر درگیر میشه 

الانم دماغشون خوبه؟

یکیش که خیییلی زشت شده نمک چهره اش کلا رفته 

اون دوتای دیگه فعلا چسب رو دماغشونه اون روز تو خیابون دیدمشون به خودم امیدوار شدم چون واقعا دماغاشون انصافا بی عیب بود

یکیش که خیییلی زشت شده نمک چهره اش کلا رفته  اون دوتای دیگه فعلا چسب رو دماغشونه اون روز تو خی ...

میگم ک هر کی دماغش قبلا خوشگل و بی عیب یا با عیب کم بوده خوشگل نمیشن مث من ولی خوش بحال اونیکه ک زشت شده ولی چقدددد قویه ک رفته راحت تو اجتماع منم ک همش خودمو زندانی میکنم

اره گلم حتما خودتو مشغول اینجوری فکرت زیاد سمت دماغ نمیره برا من ک همین چسبم دردسر بود

دوس نداشتم دستمال به دست و فین فین کنان  سرکار برم 🥺وسواس گرفتم رو عملم خاهر شاید افکارم واسه تو مسخره و خنده دار باشه البته فقط توکل به خدا

میگم ک هر کی دماغش قبلا خوشگل و بی عیب یا با عیب کم بوده خوشگل نمیشن مث من ولی خوش بحال اونیکه ک زشت ...

تو خودت حس میکنی زشت شدی یا دیگران اینطور میگن خاهر 

دوس داشتی عکستو بفرس بببینم 

دوس نداشتم دستمال به دست و فین فین کنان  سرکار برم 🥺وسواس گرفتم رو عملم خاهر شاید افکارم واسه ...

عزیزم چقد خودتو اذیت میکنی ب این فکر کن ک الان میگی چهرت خیلی بهتر شده بابا دختر برو حالشو ببر برو پزشو بده😂دیگم هی نشین گریه نکن ک همین گریه خودش باعث کلی ورم و عفونت هس این روزام میگذره همینجور ک این دوماه گذشته.بخدا ک تو سایت همش تاپیک میزنن دماغ کردن خوکی سوراخا از روبه رو معلوم یا کج عزیزم دوس داشتی خدای نکرده اونجوری؟خداروشکر کن این حالتش هم اوکی میشه قول میدم بهت

تو خودت حس میکنی زشت شدی یا دیگران اینطور میگن خاهر  دوس داشتی عکستو بفرس بببینم

عزیزم باورت نمیشه منو هنوز کسی ندیده😅فقط ۳نفر ک اونا خیلی تعرف کردن من خودم باید خوشم بیاد ن اونا ک خودمم اصلا راضی نیستم من فقط بینی میخواستم ک اصلا اصلااااا ب عملی نخوره این مشخصه عمله

عزیزم چقد خودتو اذیت میکنی ب این فکر کن ک الان میگی چهرت خیلی بهتر شده بابا دختر برو حالشو ببر برو پ ...

اره حق داری خودمو خیییلی اذیت میکنم 

انگار خود ازاری دارم بخدا 

میدونی بقول تو چون عیبت کم بود توقع یچیزارمانی داشتیم 

حالا این قانعمون نمیکنه 

عزیزم باورت نمیشه منو هنوز کسی ندیده😅فقط ۳نفر ک اونا خیلی تعرف کردن من خودم باید خوشم بیاد ن اونا ک ...

خاهر تو که بیشتر خودتو اذیت میکنی تو این یسال چطور فقط سه نفر 

بقول خودت برو حالشو ببر کلی هزینه کردی الان شاخم شدی شال خوش رنگ بپوش ارایش کن کیفشو ببر 

من فعلا درگیر چیزای دیگشم ولی تو یسال رو گذروندی 

اره حق داری خودمو خیییلی اذیت میکنم  انگار خود ازاری دارم بخدا  میدونی بقول تو چون عی ...

دقیقا گلم.یکی تو فامیل عمل کرد بینیش خیییلی بزرگ بود قبلش کل صورتش بینی بود بعداز عمل همون ماه اول همه فهمیدن خیلی خوب شده خیلی خوشگل شد هم خودش هم بینیش،وقتی خبردار شدن من عمل کردم همه تعجب میکردن و میگفتن چرا عمل کرده این ک اصلا بینیش هیچ مشکلی نداشت الان اگ ببینن….