2777
2789
عنوان

بعد یک سال عمل بینی

1405 بازدید | 11 پست

سلام .من یک ساله بینیمو عمل کردم ولی هنوز خیییییلی ورم داره و پره هاشم خیلی بازه.دکتر میگه ن خیلی خوبه،در صورتیکه ک اصلا اینجوری نیست،ب نظرتووون چ کنم

***!جانان***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم  فرم دماغت همونه که ماه های اول بعد از عمل  دیدی  یا طی یکسال تغییراتی ...

ن عزیزم اولش خیلی قشنگ بود ولی الان اصلا اونی ک اول بود نیست

***!جانان***
واقعا؟؟؟؟؟

میتونی عکس بینیتو بزاری؟بعد از یکسال فرم اصلیشو گرفته فقط ممکنه تا شش ماه دیگه خیلی کم بادش بخوابه ولی فرمش دیگه تغییر نمیکنه اگه اصلا دوسش نداری ترمیم کن ولی اگه فکر میکنی میتونی دوسش داته باشی از همین بینیت لذت ببر

میتونی عکس بینیتو بزاری؟بعد از یکسال فرم اصلیشو گرفته فقط ممکنه تا شش ماه دیگه خیلی کم بادش بخوابه و ...

منم 9 ماهه عمل کردم پوست دماغم ضخیم بود

نوک دماغم هنوز فرم نگرفته بخاطر ورم

آمپول هم برام زد ولی تغییر چندانی نکرد 

عمل دماغ خیلی صبوری میخواد 😑

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.