2777
2789
عنوان

معجزه چله سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 55291 بازدید | 156 پست
من شوهرم اینجوری شده من بخونم تاثیر داره براش؟

تا ۴۵ روز اگه تاثیرش رو ندیدی بیا تایپیک بزن فوحشم بده به خدا معجزه میکنه بزار ۴۵ روز کامل شد اونموقع با کل وجودت حسش میکنه البته همون اولاشم معجزشو میبینی ولی نباید نصفه ول کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اجنه کمکمت میکردن تو پیش بینی الان دیگه دور و برت نیستن

واقعااا امیدوارم نباشنن خسته ام کردن ولی یه وقتایی اذیت میشم فکر کنم هستن هنوز☹️

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
واقعااا امیدوارم نباشنن خسته ام کردن ولی یه وقتایی اذیت میشم فکر کنم هستن هنوز☹️

ببین تو گوش بده جواب نگرفتی بیا اینجا هر چی خواستی بهم بگو البته اینم بگم امکان داره در حین گرفتن چله سر درد بدن درد و اگه به صورت خوراکی بهت داده باشن تهوع بهت دست بده که البته همش موقته چون داری پاک سازی میشی اینا علائمت هست

سلام

خداروشکر اوضاعت خوب شد به معجزه ی قران

اونوقت هر هفته اینجا تاپیک میزنند التماس که  ادرس و شماره دعانویس بدید

دیروز هم یه خانمه میگفت چله ی بقره گرفتم به ضررم شده تازه و پنجاه تومن هزینه ی تعمیر ماشین شده وهمش بدبیاری داریم ازنوروز

وقتی خود قران مشکل گشا ونور هست چرا پول میدند بعضیا به دعانویس و رمال موندم

همش شرک هست و گناه…..

فقط ۴۰ روز گوش دادن

۴۵ روز این چله اسمش چله هست ولی در اصل ۴۵ روز هست تو گوگل سرچ بزن تاثیر سوره بقره در باطل سحر برات میاره و حتی علائم پاکسازیت رو هم میگه مثل سر درد بدن درد و غیره که همش موقته

من یک سال صوتشو گزاشته بودم قبلا حس ششم داشتم قدرت عجیبی داشتم اللان هرکی ازم سوال میکنه ازحسم میگمم ...

شاید موکل بد داشتی با خوندن سوره بقره رفت

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
سلام اونوقت هر هفته اینجا تاپیک میزنند التماس که  ادرس و شماره دعانویس بدید دیروز ه ...

منم به همشون توصیه میکنم‌سوره بقره هیچ ضرری نداره شایر در حین گرفتن چله یه علائمی مثل سر درد و بدن درد و حالتای عصبی موقت که نشانه های پاک سازی هست رو داشته باشن ولی معجزه اصلی بعد تموم شدن چله رخ میده حتی افراد افسرده هم با گوش دادن به این سوره خوب خوب شدن تو گوگل سرچ بزنید یه اقایی میگفت من و خانمم هر دو افسره بودیم که بعد چله سوره بقره کاملا خوب شدیم

یعنی خانمه خودش چله سوره بقره گرفته ب ضررش شده ؟

بله فکر میکرد ازسوره بقره است بعد توضیح کامل داد دیدم مشکل از داییش و همسرش و سهل انگاری خودشه که اتفاقات ناخواسته ای بوجود اومده نه ازقران 

اینم بگم اونی که گفته بود من برات دعا مینویسم گفت برات یه دعایی گرفتن که هیچجوره نتونی باطلش کنی &nb ...

خدا خیرت بده من یکی که میخونم و دعات میکنم💙

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
 یعنی خانمه خودش چله سوره بقره گرفته ب ضررش شده ؟

من 5 ماهه گوش میدم، دقیقا روز چهلم یه اتفاق خیلی سخت که در گذشته افتاده بود برام تکرار شد ولی قطع نکردم و ادامه دادم، قران همش نوره

https://ble.ir/azkarelahi