سلام عزیزان خلاصه وار میگم براتون کسایی که حس میکنن طلسم دارن بخونن من چندسال پیش یه از خدا بیخبر برام جادوی سرد اورد که من پیداش کردم و اون و توی چاه توالت ریختم اخه مادر خدا بیامرزم به جادو و این چیزا اعتقاد نداشت و نهایت میگفت بریزید تو توالت باطل میشه اما دریغا و دریغا که من با این کارم باعث جذب موکلای شیطانی شده بودم از همون لحظه هم حس خستگی مفرط و سر درد و خواب الودگی وحشتناکی به سراغم اومد که باعث افسردگیم شده بود چون اصلا نمیتونستم پام و از خونه بیرون برم یا تو جمعی باشم اینم بگم قدرت پیش بینی عجیبی پیدا کرده بودم
دقیقا برا دور کردن و از بین بردن تاثیر چشم زخم هم هست تو گوگل سرچ بزنید تاثیر سوره بقره در باطل سحر همه رو توضیح داده من بعد اون به دوتا نیت دیگه هم چله گرفتم که اونم باز جواب گرفتم شک نکن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتما گوش کن ببین اولش ممکنه عصبی و کلافه بشی سر درد و بدن درد البته بسته نوع طلسم پاکسازی همیکم شدیدتر مثلا خواهر زادم یا زنداداشم که طلسم شدیدداشتن همون شب بدن درد بدی گرفتن که موقته اینا رو گفتم که یه وقت جا نزنید چون گوش دادن به سوره بقره موکلین طلسم رو میکشه و از بین میبره که نصفه گوش دادن سوره باعث میشه اونا قوی تر بشن چون مثل گرگ زخمی میشن
تا ۴۵ روز اگه تاثیرش رو ندیدی بیا تایپیک بزن فوحشم بده به خدا معجزه میکنه بزار ۴۵ روز کامل شد اونموق ...
عزیزم من جن عاشق دارم که زندگیم رو سیاه کرده یعنی سوره ی بقره گوش بدم دست از سرم بر میداره و اینکه هر روز باید سوره ی بقره رو کامل تا آخر گوش بدیم من چند روز گوش دادم دیگه تنبلیم شد ادامه ندادم هر وقت به نیت ازبین بردن جن دعایی چیزی میخونم عصبی میشم تمام بدنم میلرزه باهمه دعوا میکنم
عزیزم من جن عاشق دارم که زندگیم رو سیاه کرده یعنی سوره ی بقره گوش بدم دست از سرم بر میداره و اینکه ه ...
این موجودات از قران و نماز بیزارن پس با این کارا میتونی از خودت دورشون کنی همینطور جذب ادمای با طبع سرد میشنمعمولا.چون نفوذ بهشون راحتتره رو طبع بدنت هم کار کن
بله گلم من یک سال صوتشو پخش کردم علایمای وحشتناک دیدم
چی دیدم گلم میشه بگید؟
🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
من 5 ماهه گوش میدم، دقیقا روز چهلم یه اتفاق خیلی سخت که در گذشته افتاده بود برام تکرار شد ولی قطع نک ...
تکرار شد چون داشت پاکسازیت میکرد مثلا مثل کسی که کمر درد داره یه چند روز خوبه ولی موقع پاکسازی دوباره کمر درد میگیره چون اون انرژی منفی درون شخص میاره تو سطح بالا تا بکشه بیرون
خوابای ترسناک که طولانیه ینی سرحد مرگ ترسناک تو بیداری روحموووو میگرفتن و من تقلا میکردمم و برمیگشتم سردرد حالت جنون که میخواستم خودمو بکشم از خدا به شدت بدم میومد خیلب طولانیه خونمون زسما شده خونه ترسناک و پر از ارواح من واقعا میدمشون حتی خوابشونم میدیدم دراخرر بهم نشون دادن کار کیه منو طلسم کردع
پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم (◍•ᴗ•◍)♥️