2777
2789
عنوان

معجزه چله سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 55352 بازدید | 156 پست
برای چشم زخم و موفقیت هم میشه خوند؟

دقیقا برا  دور کردن و از بین بردن تاثیر چشم زخم هم هست تو گوگل سرچ بزنید تاثیر سوره بقره در باطل سحر همه رو توضیح داده من بعد اون به دوتا نیت دیگه هم چله گرفتم که اونم باز جواب گرفتم شک نکن 

ببین تو گوش بده جواب نگرفتی بیا اینجا هر چی خواستی بهم بگو البته اینم بگم امکان داره در حین گرفتن چل ...

بله گلم من یک سال صوتشو پخش کردم علایمای وحشتناک دیدم

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به همشون توصیه میکنم‌سوره بقره هیچ ضرری نداره شایر در حین گرفتن چله یه علائمی مثل سر درد و بدن د ...

من خواص بقره رو ازسالها پیش میدونستم 

خداروشکر مشکلی ندارم

بعضی ازخانمای اینجا دنبال دعانویس اند وخرافاتی بجای حل مشکل باقران و مفاتیح الجنان ودعا و نذر

شاید موکل بد داشتی با خوندن سوره بقره رفت

بد خیلی موکل بد داشتم متاسفانه من طلسم بودم البته اینم بگممم من پیش دعانویسم رفتم دعا داد

بد خیلی موکل بد داشتم متاسفانه من طلسم بودم البته اینم بگممم من پیش دعانویسم رفتم دعا داد

دعانویس بدتر میکنه.اگه خودت ۲تا موکل داشته باشی بری پیش اون میشه ۱۰تا

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
خدا خیرت بده من یکی که میخونم و دعات میکنم💙

حتما گوش کن ببین اولش ممکنه عصبی و کلافه بشی سر درد و بدن درد البته بسته نوع طلسم پاکسازی همیکم شدیدتر مثلا خواهر زادم یا زنداداشم که طلسم شدیدداشتن  همون شب بدن درد بدی گرفتن که موقته اینا رو گفتم که یه وقت جا نزنید چون گوش دادن به سوره بقره موکلین طلسم رو میکشه و از بین میبره که نصفه گوش دادن سوره باعث میشه اونا قوی تر بشن چون مثل گرگ زخمی میشن 

تا ۴۵ روز اگه تاثیرش رو ندیدی بیا تایپیک بزن فوحشم بده به خدا معجزه میکنه بزار ۴۵ روز کامل شد اونموق ...

عزیزم من جن عاشق دارم که زندگیم رو سیاه کرده یعنی سوره ی بقره گوش بدم دست از سرم بر میداره و اینکه هر روز باید سوره ی بقره رو کامل تا آخر گوش بدیم من چند روز گوش دادم دیگه تنبلیم شد ادامه ندادم هر وقت به نیت  ازبین بردن جن دعایی چیزی میخونم عصبی میشم تمام بدنم میلرزه باهمه دعوا میکنم

حتما گوش کن ببین اولش ممکنه عصبی و کلافه بشی سر درد و بدن درد البته بسته نوع طلسم پاکسازی همیکم شدید ...

ممنون عزیزم😍

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
عزیزم من جن عاشق دارم که زندگیم رو سیاه کرده یعنی سوره ی بقره گوش بدم دست از سرم بر میداره و اینکه ه ...

این موجودات از قران و نماز بیزارن‌ پس با این کارا میتونی از خودت دورشون کنی همینطور جذب ادمای با طبع سرد میشن‌معمولا.چون نفوذ بهشون راحتتره رو طبع بدنت هم کار کن

بله گلم من یک سال صوتشو پخش کردم علایمای وحشتناک دیدم

چی دیدم گلم میشه بگید؟

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
من 5 ماهه گوش میدم، دقیقا روز چهلم یه اتفاق خیلی سخت که در گذشته افتاده بود برام تکرار شد ولی قطع نک ...

تکرار شد چون داشت پاکسازیت میکرد مثلا مثل کسی که کمر درد داره یه چند روز خوبه ولی موقع پاکسازی دوباره کمر درد میگیره چون اون انرژی منفی درون شخص  میاره تو سطح بالا تا بکشه بیرون 

میشه علائم رو بگی کنجکاو شدم 🙏🏻

خوابای ترسناک که طولانیه ینی سرحد مرگ ترسناک تو بیداری روحموووو میگرفتن و من تقلا میکردمم و برمیگشتم سردرد حالت جنون که میخواستم خودمو بکشم از خدا به شدت بدم میومد خیلب طولانیه خونمون زسما شده خونه ترسناک و پر از ارواح من واقعا میدمشون حتی خوابشونم میدیدم دراخرر بهم نشون دادن کار کیه منو طلسم کردع