2777
2789
عنوان

معجزه چله سوره بقره

55227 بازدید | 156 پست

سلام عزیزان خلاصه وار میگم براتون کسایی که حس میکنن طلسم دارن بخونن من چندسال پیش یه از خدا بیخبر برام جادوی سرد اورد که من پیداش کردم و اون و توی چاه توالت ریختم اخه مادر خدا بیامرزم به جادو و این چیزا اعتقاد نداشت و نهایت میگفت بریزید تو توالت باطل میشه اما دریغا و دریغا که من با این کارم باعث جذب موکلای شیطانی شده بودم از همون لحظه هم حس خستگی مفرط و سر درد و خواب الودگی وحشتناکی به سراغم اومد که باعث افسردگیم شده بود چون اصلا نمیتونستم پام و از خونه بیرون برم یا تو جمعی باشم اینم بگم قدرت پیش بینی عجیبی پیدا کرده بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهل روز هر روز سوره بقره!اینجوری از زندگی میوفتیم که 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

من یک سال صوتشو گزاشته بودم قبلا حس ششم داشتم قدرت عجیبی داشتم اللان هرکی ازم سوال میکنه ازحسم میگممم نمیتونم انگاری دیگه حس ندارممم چرااا حس و پیش بینیم ازبین رفت😁

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

منم وقتی مامانم اینا قراره برا شام بیاد خونمون یا ما شام بریم خونشون حس خستگی و سنگینی داریم یا اینکه دعوا میفتیم باهم و مطمئنم که بابت این موضوع مادر شوهرم کاری کرده

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خلاصه از من که یه دختر بشاش و خنده رو بودن یه ادم عصبی و افسرده به وجود اورده بود حتی رفتار های همسرم هم به کل تغییر کرده بود ولی من برای حفظ ظاهر میخندیدم جوری که هیچکس فکر نمیکرد من هم غمی دارم زندگیمون زیر و رو شده بود مدام بد بیاری مدام اتفاقای عجیب و وحشتناک به طور مثال یکی از خواهرام دوبار تصادف کرد یه بار  با ماشین یه بار با موتور جوری که زنده بودنش معجزه بود خلاصه یه بار خواهرم گفت بیا فلانی خیلی خوب فا   ل میگیره ببینم برا تو چی میگه(از گفتن اسم و ادرس شخص معذورم لطفا درخواست ندین ممنون)خلاصه طرف فا   ل و گرفت و تهش گفت برات طلسم گرفتن شادیت رو بستن  در حالی که من پیش اون شخص هم حتی بگو و بخند میکردم