2777
2789
عنوان

نوش جون رتبه یک کنکور🌱

970 بازدید | 83 پست

موفق باشن انشالا همیشه..

بجای ایراد گیری از امکانات خوب کلاسای خوب..

شرط اول ایراد گیری از اعمال سهمیه هاست..

اول باید اینو جمع کنن این بی عدالتی بزرگ

نوش جون رتبع یک حداقل سهمیه نداشت نتایج تلاشش بود نه نتایج سهمیش خیلیا این امکانات رو دارن  پول دارن کلاس دارن مشاور دارن ولی اون جسم تلاشگرو ندارن و استفاده نمیکنن و...

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

موفق باشه همیشه رستگار رحمانی امکاناتم نداشت اول شد نابغه نابغه‌ست 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشه همیشه رستگار رحمانی امکاناتم نداشت اول شد نابغه نابغه‌ست

بله درسته من اینو باتوجه ب کسایی گفتم ک گفتن چون پدر ک مادرشون دکتر هستن پس خیلی پولدارن نتیجه تلاش هرکسی هست حالا چه با اکمانات چ بی امکانات این ک سهمیه ای درکار نبوده قابل ستودنه

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

ولی من میگم این نظام قیاس مقایسه اشتباه خانواده خیلی سر کوفت بچه ها رو میزنن مسلما کسی که پدرش دکتر مادرش دکتر از اول رو این بچه برنامه ریزی کردن تا کسی که تو خانواده بد بزرگ میشه خانواده خیلی تاثیر داره خیلی کم پیش میاد مخصوصا الان باز قدیما رقابت عادلانه تر بود همه در یک شرایط نسبی کنکور میدادن الان کنکور سخت شده و اونی که بیشتر خرج میکنه تلاش میکنه موفق تر تا اونی که تلاش میکنه ولی پشت پناهی  نداره

درسته پول و امکانات نقش خیلی مهمهی داره ولی تلاش هم مهمه

چقد آدمای پولدار اطرافمون هست چون پدرشون پولدار هست دیگه به خودشون زحمت نمیدن میشن نون خور پدر

این خانم تلاشش ستودنی هست

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

ببین قبول دارم ها من اگه این امکانات داشتم رتبه یک نمی‌شدم وللللللللللللللللللللللللی

گلم برا من دی دوازدهم تازه کتاب گرفتن اونم دست دوم متاسفانه مدرسه ما رو از۱۵بهمن تعطیل کردن که هیچ آموزشی برا نهایی نبود هیچ کلاسی هم نمی رفتم

الان این انصاف هس چرا باید اون و من رو تو آزمونی به اسم کنکور که زندگیمون بهش گره خورده مقایسه کنن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس