2777
2789
عنوان

معجزه چله سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 55291 بازدید | 156 پست
منم به همشون توصیه میکنم‌سوره بقره هیچ ضرری نداره شایر در حین گرفتن چله یه علائمی مثل سر درد و بدن د ...

سلام بخداداشتم میرفتم دعانویس که تاپیک شمادیدم،منم سالها استرس افسردگی دارم.شوهربداخلاق والانم یکسال بیکار نشسته خونه نمخادبره سرکار،حالم ازش بهم میخوره دگه.بنظرت باین چله می‌ره سرکار؟

من یبار خونده بودم‌ اینجا که یک خانم گفته بود صوتیشو دانلود کرده میزاشته تو خونه حتی اگه خودش تو خون ...

بله، من هم از بهمن 1401 شروع کردم به گذاشتن صوت

و الان نزدیک دوساله که ترکش نکردم 🩷🩷🩷

https://ble.ir/azkarelahi 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی دلم ازخدا گرفته و شکسته نمیتونم

اینکه بگی نمیتونم فقط کار شیطانه نماز که خیلی وقت نمیگیره و اگه ۲۱ روز نماز اول وقت بخونی مخصوصا نماز صبح خیلی ایمانت قوی میشه و برکت میاد تو زندگیت البته حتی یک نمازت هم قضا نشه مخصوصا نماز صبح از همش مهم تره با این کار حال دلت عالی میشه زمانی هم که پریودی میتونی موقع اذان وضو بگیری و ذکر بگی یا مثلا دعای توسل بخونی که این عادتت از بین نره 

الهی من لی غیرک