2777
2789

همشون مذهبین و با چادر سیاه میان میشنن یه گوشه

اکثرا هم پیر و پاتال و مجلس گرم کن نیستن

تازه تو کار دعا و جادو جنبلن و حسودن

یه سری هم بجز همه اینا گدان پول غذاشون نمیاندازن

بخدا تو دلم میمونه عروسی خفن تو عمارت بگیرم با گل آرایی خفن🥲🥲

بابامم میخواد دعوتشون کنه

چقدر من بدبختم گیر یه جماعت مذهبی افتادم اخه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی نگیر راااحت

برو فقط لباس بگیر و اتلیه برو توی دلت نمونه

خرج شام و تالارم برو سفر خارجی خرج خودت کن و کلی لباس براخودت بخر

بیکاری دختر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

درجه یک که باید عوت بشن دیگه ناچاری ولی باقی رو دعوت نگیر و بجاش دوستات و اشناهایی که میدونی مجلستو قشنگ میکنن دعوت کن منم همین کارو کردم البته عروسی من سال ۹۵ بود با ۱۱۰۰ نفر دعوتی و همه چیز به قشنگگگگگ ترین شکل آخی دلم تنگ شد 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
درجه یک که باید عوت بشن دیگه ناچاری ولی باقی رو دعوت نگیر و بجاش دوستات و اشناهایی که میدونی مجلستو ...

خوش بحالت

من همه چیم خوبه لباسم و باغ عکاسی و میکاپ آرتیستم

همه عالی فقط مشکلم این احمقای عقب افتادن

درجه یک که باید عوت بشن دیگه ناچاری ولی باقی رو دعوت نگیر و بجاش دوستات و اشناهایی که میدونی مجلستو ...

هزار نفر دعوتی؟ شما که فامیل نه کل شهرتون رو دعوت کردی😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد