2777
2789
عنوان

معجزه چله سوره بقره

| مشاهده متن کامل بحث + 55267 بازدید | 156 پست

خود شخص بهم گفت بیا من برات یه چیز بنویسم پول هم نمیخوام یه مدت گدشت و خبری نشد خواهرشوهرم هم ادرس شخصی رو داد گفت برو پیشش کارت و راه میندازه ولی هربار میخواستم برم نمیشد وقتی هم به اون شخص زنگ زدم گفت به خدا هر بار میام بنویسم یه اتفاق بد برام میوفته بار اخر تو اتوبان داشتم فکر میکردم رسیدم کارت و راه بندازم ماشینم اتیش گرفت دیگه من با نا امیدی و گریه رو به خدا کردم و گفتم خدایا خودت کمکم کن و راهی جلو پام بزار که اومدم تو همین سایت که دیدم یه خانمی نوشته بودم طلسم دارم چیکار کنم که همه نوشته بودن سوره بقره گوش بده 

الان شما گوش دادین یا خوندین؟

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم اونی که گفته بود من برات دعا مینویسم گفت برات یه دعایی گرفتن که هیچجوره نتونی باطلش کنی  من تو گوگل در مورد سوره بقره سرچ کردم نوشته بود تا ۴۵ روز هر روز سر یه ساعت خاص یا بخونید یا گوش بدید ما از نظر مالی وحشتناک بودیم و هر چی هم میدویدیم به هیچ جایی نمیرسیدیم تا اینکه با گوش دادن به این سوره به معنای واقعی تموم مشکلاتمون به کمک خدا حل شد بدون یه قرون پول صرف هزینه ی دعا نویس تونستم بدترین طلسم زندگیم رو نابود کنم به شما هم پیشنهاد میکنم امتحان کنید به خدا یه جوری جواب میگیرید که انگار از قبل هیچ مشکلی نداشتید من خیلی خیلی خلاصه گفتم تا اگه کسی کمک خواست امتحان کنه

طلسمتون باطل شد؟

بله الان هزار الله و اکبر زندگیم از روز اول هم بهتره قبلا همنجور که گفتم من و همسرم نسبت به هم سرد شده بودم خودم و دور و برایام دایم اتفاقای بد براشون میوفتاد از نظر مالیی صفر 

بله الان هزار الله و اکبر زندگیم از روز اول هم بهتره قبلا همنجور که گفتم من و همسرم نسبت به هم سرد ش ...

خداروشکر مشکلتون حل شد

منم مشکل شمارو داشتم

چهل روز روزی یک بار سوره بقره خوندم

🐈‍⬛

من شوهرم اینجوری شده من بخونم تاثیر داره براش؟

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓