2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی

412 بازدید | 38 پست

اول از همه بگم اگه کسی سنتی ازدواج کرده قصدم توهین بهش نیست و ایشالا همه خوشبخت باشن، من دارم عقاید خودمو میگم

خیلی از خواستگاری بدم میاد، جوری که هروقت کسی زنگ میزنه واقعا عصبی میشم، اخه چجور میشه با کسی که اصن تاحالا ندیدی ،یه کاره بری بشینی راجب بزرگترین تصمیم زندگیت حرف بزنی؟؟؟

یا کسایی که اصلن نمیشناسی راه بدی بیان خونتون؟

اصن نمیتونم هضم کنم

به نظرتون اشتباه میگم؟؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

فک میکنم فلسفه ازدواج چیه!؟

یکی میسنجه کی با اخلاق و فرهنگش و.. جور درمیاد، یکی عاشق میشه میگه من اینو با این اخلاق و فرهنگ و..میخوام..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درسته ب نظرم 

حالا من شغلم خوبه از نظر مردم ی خانومه اومد بهم گفت شما مجردی گفتم نه

گفت ببخشید تو همکارات دختره مجرد هست دهه هفتادی باشه

یعنی قشنگ معامله س ازدواج نیست که 

از ازدواج سنتی واقعا خوشم نمیاد 

ولی آخه خواستگاری سنتی ها بیشتر موفقن 

مثلاً طلاق بین اونایی که تو دهه هشتاد به قبل ازدواج کردن خیلی کمتره اما الان از هر سه تا ازدواج یکیش به طلاق ختم میشه (آمار رسمی)

قدیما که ازدواجا سنتی بود طلاق هم کمتر بود

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

منم اصلا دوست ندارم و برام عجیبه چه جوری اینقدر زودم ازدواج میکنن ،برادر نامزد من تو دوماه سنتی ازدواج کرد و چند شب پیش عقدش بود و دوشبه که تو اتاق خواب دختره میخوابه ،برام عجیبه خیلی 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خب اینم یه جوری مثه مدرنه ولی نوع آشنایی فرق میکنه 

تو ازدواج سنتی خانواده ها واسطه ی آشنایی میشن،بعد با هم صحبت میکنن و ظاهر همو میبینن اگه تاحدی مثه هم بودن و ب دل هم نشستن قضیه جدی تر میشه ولی تو مدرن بدون واسطه بازم اگه از ظاهر و رفتار هم خوششون اومد با هم آشنا میشن و اگه اوکی بودن قضیه جدی تر میشه 

ازدواج سنتی قرار نیست همون ماه اول قطعی بشه ک 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
منم اصلا دوست ندارم و برام عجیبه چه جوری اینقدر زودم ازدواج میکنن ،برادر نامزد من تو دوماه سنتی ازدو ...

اره خب اینجوری عجیبه حداقل باید ۴ ماه آشنایی طول بکشه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

منم هی میخوام به دید مثبت نگاه کنم چون خودم اصلا تو جمع مردونه نیستم کسی رو نمیشناسم که باهاش آشنا بشم و اوکی شیم

ولی از طرفی سنتی هم هرکسی میپرسه به دلم نیست با خنده رد میکنم همه رو 

دلم میخواد با طرف دوست باشم با هم بگردیم حرف بزنیم ببینم از همدیگه خوشمون میاد یا نه

تاحالا خواستگار غیرسنتی نداشتم متاسفانه و خیلی بدم میاد ذز این وضع