2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 38 پست
ببین علت اینکه جدا میشن دوستی نیست  دوستی چرا باید بد باشه اخه وقتی همدیگرو بهتر می‌شناسید تو ...

عزیزم من آمار کلی رو گفتم خودم مذهبی نیستم با دوستی هم مخالف نیستم ولی خب وقتی نتیجه ازدواجای این مدلی رو میبینم دلسرد میشم 

به قول شما کلا جوونای الان صبرشون کمه نسل پدر و مادرامون زن و مرد همه جوره پای هم وایمیستادن ولی الان چی...

فرقی ندارن دوستی یا سنتی آدمیزاد باید با کسی ازدواج کنه که می‌تونه دنیاش رو درک کنه با اخلاق خوب و بدش کنار بیاد حالا فرقی ندارن چطور آشنا شده باشن.

ان شاالله شما و همسرتون روز به روز خوشبخت تر بشین 💚💚♥️

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
خب الان اکثر ازدواجا اینجوریه که قبلش دوست بودن دیگه ولی خب قبلنا که ازدواج این مدلی کمتر بود طلاق ...

اتفاقا من حس میکنم ازدواجایی ک قبلش دوستی بوده عشقشون بیشتره ب هم

ولی سنتیا بیشتر یه حالتیه انگار عادت کردن ب بودن هم، از سر عشق نیست که با همن

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من آمار کلی رو گفتم خودم مذهبی نیستم با دوستی هم مخالف نیستم ولی خب وقتی نتیجه ازدواجای این مد ...

دلیل طلاق های الان  مشکلات اقتصادی عوض شدن دیدگاه بچه های این دوره زمونه س 

من هر کیو میبینم درس نمیخونخ میگه میخوام پیج بزنم بلاگر شم!!!! خب اخه این چ اهدافیه آدم تعجب میکنه

اینجور آدما بساز نیستن تا ب مشگل بخورن پل های پشت سرشونو خراب میکنن 

باز اگه دوست باشن یکم تو دوستی بهتر همو می‌شناسن کمکشون میکنه اما سنتی ریسکش بیشتره ب نظرم

اتفاقا من حس میکنم ازدواجایی ک قبلش دوستی بوده عشقشون بیشتره ب هم ولی سنتیا بیشتر یه حالتیه انگار ع ...

خب گلم  این چه جور عشقیه که نمیتونن با کمبودای ظرف بسازن و سریع طلاق میگیرن؟

فرقی ندارن دوستی یا ازدواج سنتی بعضی آدما این شانس رو دارن با کسی ازدواج کنم که همه جوره پشتیبانش هست و دوسش داره بعضی آدما نه ...

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
نتیجه ازدواج های الان دلیلش مشکلات اقتصادی عوض شدن دیدگاه بچه های این دوره زمونه س  من هر کیو ...

خودمم دهه هشتادیم بیشتر هم نسلام زندگی رو به بازی گرفتن گل کشیدن و تتلو گوش کردن  براشون شده سبک زندگی.

مشکل اقتصادی داریم درست ولی به قول شما کلا نسل جدید خیلی عجیبه نمیتونم تصور خوبی از آینده ایران داشته باشم با وجود این نسل

دقیقااا😂😂 مثلا من دختر 16 ساله میبینم ازدواج کرده انقدم ذووق داره، بخدا حسودی نمیکنم،ایشالا همه خ ...

فامیل ما هنوز سن ازدواح بالاس هیشکی زن نمیگیره دخترا هم دارن درس میخونن ولی توی شهرمون ازدواجای سن پایین زیاد هست

خب گلم  این چه جور عشقیه که نمیتونن با کمبودای ظرف بسازن و سریع طلاق میگیرن؟ فرقی ندارن دوستی ...

راستش من نمیدونم امار طلاق تو کدوم بالاست تو کدوم پایین به نظرم اینکه طلاق زیاد شده یکی از دلایلش بیشتر به عدم تعهد ادما نسبت به هم هست... نه حالا لزوما نوع اشنایی.

مثلا بارها مردهای متاهل حدود 40 یا 50 سال دیدم که برای خانوما مزاحمت ایجاد میکنن و شماره میدن و ..., در مورد خانوما هم همینطور هست 

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
دلیل طلاق های الان  مشکلات اقتصادی عوض شدن دیدگاه بچه های این دوره زمونه س  من هر کیو میب ...

اخ اخ داغ دلم تازه شد

من خواهرم انقد تنبلی کرد مدرسه اش گفته این اصلا رشته نیاورده نمیتونه دبیرستان و هنرستان ثبت نام کنه باید ریاضی   امتحان بده بالای 16بیاره تا بتونه رشته های هنرستان بره و اگه مطالعات و عربی و ادبیات امتحان بده نمره بالای 14بیاره تا بتونه انتخاب رشته کنه بره علوم انسانی. 

رسما ریده سرش هم گذاشته توش🤦🏻‍♀️

من خودم خیلی درس میخوندم ولی این اینجوری😐