2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینم یه جوری مثه مدرنه ولی نوع آشنایی فرق میکنه  تو ازدواج سنتی خانواده ها واسطه ی آشنایی م ...

من دلم میخواد اگه خانواده ها واسطه هستن اول فقط دختر وپسره رو با هم اشنا کنن خودشون دونفری با هم یمدت باشن بعدش خانواده ها برن خونه و خواستگاری و... 

کلا آماره طلاق رفته بالا چ سنتی چ با دوستی  پسر دخترای این دوره زمونه تحملشون کمه اکثرا

خب الان اکثر ازدواجا اینجوریه که قبلش دوست بودن دیگه

ولی خب قبلنا که ازدواج این مدلی کمتر بود طلاق هم کمتر بود

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
منم هی میخوام به دید مثبت نگاه کنم چون خودم اصلا تو جمع مردونه نیستم کسی رو نمیشناسم که باهاش آشنا ب ...

منم دقیقا

بابا ادم با یکی میخواد دوست هم بشه یه مدت اخلاق رفتارش رو زیر نظر میگیره بعد اونو مثلا به عنوان دوست صمیمی انتخاب میکنه

واسه چیز مهمی مث ازدواج چطور با کسی که اصن نمیشناسم بشینم حرف بزنم اخه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
من دلم میخواد اگه خانواده ها واسطه هستن اول فقط دختر وپسره رو با هم اشنا کنن خودشون دونفری با هم یمد ...

اینجوریم میشه ولی اکثرا چون میخوان خودشون هم با خانواده طرف آشنا بشن و بنظرم انتظار معقولانه ایم هست قبول نمیکنن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
کلا آماره طلاق رفته بالا چ سنتی چ با دوستی  پسر دخترای این دوره زمونه تحملشون کمه اکثرا

اره از بس هول میکنن واسه ازدواج

بی فکر، تا کله شون داغ میشه میزنه بالا فوری میگن زن میخوام

پسر زیر25سال رو میبرن خواستگاری 

دخترا هم بدتر🤦🏻‍♀️😅

من دلم میخواد اگه خانواده ها واسطه هستن اول فقط دختر وپسره رو با هم اشنا کنن خودشون دونفری با هم یمد ...

حس میکنم ازدواجی سنتی ک‌ اول پای خانواده ها میاد وسط، بیشتر شرایط مالی خانواده دختر و سطح تحصیلات و... رو درنظر میگیرن

مثلا من یه خواستگار همین تلفنی داشتم که رد کردم چون گفتم قصد ادامه تحصیل دارم، بعد از اون دو‌سه بار دیگ زنگ زدن...وقتی منو نمیشناسن این همه اصرار برای چیه؟؟

حس میکنم ازدواجی سنتی ک‌ اول پای خانواده ها میاد وسط، بیشتر شرایط مالی خانواده دختر و سطح تحصیلات و. ...

اینا حتما برای شرایط کاری و شغلی دختر یا بابای دختره دیگه. 

وگرنه دختر خوشگل فراوون هست، دنبال پرستیژ خانواده طرفن،  یه دختر که زرنگ باشه بره سرکار اگه پسرشون دستش تنگ بود یا حال نداشت چهار روز نرفت سرکار مشکل پیش نیاد 

منم اصلا دوست ندارم و برام عجیبه چه جوری اینقدر زودم ازدواج میکنن ،برادر نامزد من تو دوماه سنتی ازدو ...

دقیقا،برای منم خیلی عجیبه

من ازدواج با عشق دوست دارم، یه مدت با یکی باشی قشنگ بشناسیش، بعد حرف ازدواج بیاد وسط...حالا نمیدونم خودم چه مدلی قسمتم بشه :))

اخه زیر یه سقف رفتن با یه نفر اصن مسئله ساده ای نیست ک بشه همینجوری باهاش کنار اومد

کسی که عاشق میشه

با قلبش تصمیم میگیره و متاسفانه کور میشه

هر چی هم بقیه دلیل و مدرک بیارن قبول نمیکنه

و بیشترشون به طلاق ختم میشه مخصوصا اونایی که فقط رو احساس بودند چون احساس حس زودگذر 

بعضیا عاشق شدن و طرفشون ادم حسابی بوده یعنی هم قلب و هم منطق تایید میکنه انتخابشون که اینا دسته ای که واقعا خوشبختن

دسته ای هستن که خواستگار میاد اونو میسنجند درسته سنتی اما حرف میزنن و شناخت پیدا میکنن و با تایید بزرگتر و شناخت همه جوره انتخاب میکنن اینا هم بیشتر برنده ان

دسته ای که فقط میخان شوهر کنن به دلایلی نیاز عاطفی محدود شدن از طرف خانواده ووو

فرار از مشکلات بدون سنجیدن طرف مقابلشون که بدبخت شدنشون احتنالش بیشتره

دسته ای که دوران عاشقی با کس دیگه ای داشتن و به دلیلی نشده و هنوز وابستگی عاطفی دارن و وارد رابطه جدی با طرف دیگه ای که معمولا خواستگار سنتی هست

ازدواج میکنن و بعدش همیشه پشیمونن که چرا پای عشقشون نموندن

اینا با اینکه شوهر خوبی هم ممکنه داشته باشند اما هیچ وقت راضی نیستند

نتیجه گیری من

مهم نیست خواستگار سنتی باشه یا عشق و عاشقی

مهم اینکه با عقل و منطق و شناخت کافی طرفت رو انتخاب کنی و روی یه احساس تصمیم اشتباه نگیری 

خب الان اکثر ازدواجا اینجوریه که قبلش دوست بودن دیگه ولی خب قبلنا که ازدواج این مدلی کمتر بود طلاق ...

ببین علت اینکه جدا میشن دوستی نیست 

دوستی چرا باید بد باشه اخه وقتی همدیگرو بهتر می‌شناسید تو اون دوران 

علت رفتار غلط و صبر کمه انسان های الانه 

ببین من تو دوران عقدم الان با همسرم ۷ سال دوست بودیم انقدر بهمون داره خوش میگذره از بابت اینکه اخلاقامون باهم اوکیه ک همش میگیم کاش زود عقد می‌کردیم قبل من برادرشوهرام سنتی ازدواج کردن هر دوتاشون دوران عقد خوبی نداشتند چون دوست نبودند با همسراشون اخلاق هاشون بهم نمیخورد دعوا میشد بعد گذشت چند سال ازدواج یکم اوکی شدن با هم 

دوستی خیلی رابطه رو محکم میکنه ب شرطی ک آدم بسازی باشی 

من واقعا توصیه میکنم ب همه

اره از بس هول میکنن واسه ازدواج بی فکر، تا کله شون داغ میشه میزنه بالا فوری میگن زن میخوام پسر زیر ...

دقیقااا😂😂

مثلا من دختر 16 ساله میبینم ازدواج کرده انقدم ذووق داره، بخدا حسودی نمیکنم،ایشالا همه خوشبخت باشن، ولی میگم واقعا من 16 ساله دغدغم درس و کنکور بود،چرا این نسل اینجورین😅

قبل از ازدواج چه‌دختر چ پسر باید خودشون به یه حدی از استقلال مالی و شخصیتی و تحصیلی رسیده باشن

انگار جامعه از لحاظ سن ازدواج برگشته به 50سال قبل

کسی که عاشق میشه با قلبش تصمیم میگیره و متاسفانه کور میشه هر چی هم بقیه دلیل و مدرک بیارن قبول نمی ...

حرفتون درسته کاملا