2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188563 بازدید | 1093 پست
حتما میخواس تو بیای براش بشوری😂😂😒 خب احتمالا گفته دوستی باهاش چه اشکال داره دوتا رفیق ک از این ح ...

بخدا اولین بارم بود رفتم خونش ازش انتظار داشتم حداقل کاراشو کرده باشه ولی خودشو زده بود به بی‌حالی یه قیافه ای گرفته بود بنظرم تمیز نکردن خونه وقتی مهمون داری یه جور بی احترامیه حالا چ دوست باشه چ فامیل

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327016🦋

مطمئن باش تو واقعیت هم همین  من خودم کم ندیدم آدمایی که تو طبیعت کیسه زباله میگیرن دستشون و آش ...

شما خیلی محترم هستید 

روی صحبت من با کساییه که( به چشم دیدم) میشینن فلانیو دور هم مسخره میکنن ک بیفرهنگ بود و بشقاب نداشت و یبار مصرف اورد و اینا ضرر داره

بعد تو سفر ها یا حتی سطح شهر زباله هس که از دستشون میوفته تو اتوبان پارک ساحل و... و تذکرم بدی میگن داری روشنفکر بازی در میاری!

حداقل اون بشقاب یبار مصرفارو میزبان توی یک پلاستیک میده به بازیافتی و اسیبی نمیزنه ولی بیرون چی که پاکبان زحمتکش باید جمع کنه؟

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اعصابم خرد شد کامنتها رو میخونم ☹️ حقمونه که بهمون میگن جهان سومی وقتی اینجوری با افتخار از گند ...

عزیزم اون ظرف یه بار مصرف اگه تو طبیعت رها شده حرفت درسته که آسیب می‌زنه

وقتی درست جمع بشه و بازیافت بشه و برگرده به چرخه تولید دیگه ضرری برای طبیعت نداره

کلا هرچیزی همون قدر که مفیده همونقدرم می‌تونه مضر باشه

مهم نحوه استفاده ماست

وا شما دیگه چه آدمی هستی فکر کردم چی شده؟ 

ب نظرمن که کار درستی کرده بدبخت این همه زحمت کشیده فقط خواسته ظرف بعدشو دیگه نشوره 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
بعضیا حوصله اینو ندارن ظرف بشورن  ولی این طرز فکر غلطیه ک بگی چون بعضیا ظروف یکبار مصرف استفاد ...

طرز فکر هرکس متفاوته عزیزم من سفره رو قبول میکنم چون شستن و پاک کردن سخته اما ظرف رو نه چون الان از هر پنج تا خونه ۳ تاش ماشین ظرف شویی داره اونایی هم که ندارن مهمونا کمک میکنن ظرفا شسته بشه نمونه . شستن ظرف سخته آسون نیست اما وقتی آدم فکر کنه که این کره زمین آینده ای هم باید داشته باشه و امانت هست دست ما و ما مسئولیم این وسط وجدانش اجازه نمیده ظروف یکبار مصرف که هرکدوم صد سال ممکنه طول بکشه تا تجزیه بشه استفاده کنه 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

برعکس از صابخونه هایی که بخاطر مهمون حس طلبکاری میگیرن و هی انتظار کمک دارن و کار میدن بدم میاد مهمون لطف کنه ظرفارو بشوره کافیه من خواهرشوهرم بعد شام میشینه انتظار داره مهمون چایی بیاره 

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

بی احترامی ندیدم تو کارشون

درستش همینه که لیوان و سفره یه بار مصرف باشه 

حداقل برای صرفه جویی تو مصرف آب

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حرف امام اول حق👌ولی خداییش ظرف یک بارمصرف ظلمه درحقه خودت وطبیعت چندهزارسال طول می کشه تابازیافت بش ...

چندهزارسال طول می‌کشه تا جذب طبیعت بشه.‌در صورتی که در طبیعت رها شه. مثل اینکه میریم‌ پیکنیک پوشک‌ کثیف بچه رو همونجا زیر درخت ول‌ کنیم

اگه برگرده به بازیافت مشکلی نیست.

منظورم استارتر عزیز نیس، چون صحبتش شده به طوری کلی میگم، گفته شده یکی از کارهایی که روح انسان رو کو ...

بیشتر توضیح بدین چطور توقع نداشته باشیم

مثلااگه خواهرم کاری داشته باشه من میرم کمکش

بعد اگه من کار داشتم اون نیاد کمک کنه اینجاچطورتوقع نداشته باشم پس از کی کمک بخوام حداقل از فامیل درجه یک یه انتظار کمکی هست به وقتی فقط اونا به درد میخورن

یا من اشتباه میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
عزیزم اون ظرف یه بار مصرف اگه تو طبیعت رها شده حرفت درسته که آسیب می‌زنه وقتی درست جمع بشه و بازیاف ...

عزیزم کجا بازیافت میشه ظروف یکبار مصرف ؟؟یه سر به محل تخلیه زباله بزنی واقعیت رو میبینی . گلم اینجا ژاپن نیست که فرهنگسازی شده باشه تو این زمینه مردم زباله ها رو جدا کنن و ببرن بازیافت کنن که محیط زیست آسیب نبینه. اینجا نهایتا بطری نوشابه ها رو میبرن بازیافت اونم بخاطر اینکه توش پول هست 🥲

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

کاری به ظرفایی که پخش و پلا میشدن و سفره ای که به قول خودت باد کولر میبرده ندارم

ولی غذای داغو مگه نمیگن نریزین تو ظروف پلاستیکی 😐 دفعه بعدی رفتی یه دست کامل چینی ۱۲ نفره ببر واسشون بگو نگران سلامتی تونم😐

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  
وا خب مگه چیه چه ایرادایی میگیرینا دنبال زیر بغل مارین؟! خب مهمونی رفتین لذتشو ببرین دیگه به ظر ...

کاش فرهنگ استفاده از یه بار مصرف اینقدر جا نیفته خانم گل میدونی چه ضرری به محیس زیست میزنه این حجم پلاستیک

اره قاشق خیلی بده حالا این خوبه من یجا بودم ازین جا غذایی به سبک هیئت بما غذا داد توشم یه تیکه جوجه ...

خوب کرده واقعا

مگه توی صحراست چیزی در دسترس نباشه

این چیزا سلیقه نمیخاد فقط کافیه دورو برشونو ببینن بقیه با چی راحتن اونجور پذیرایی کنه

منم بودم میخوردم هیچم نمیگفتم ولی حرکت خوبی نیست

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁